İst. BTR Görevlendirmesi Olmayanlar Telaş Etmeyin;yapılacak.

Kodla Büyü

csevercan1

Aktif Üye
Arkadaşlar; Btr görevlendirme listesinde ismi olmayanlar; eğer ilçesinde liseler tamamen dolmadıysa kendi okulunda görevlendirmesi gözükmeyecektir. Çünkü öncelik olarak fatih projesi kurulumu yapılan liselerdeki açıklar bittikten sonra, kendi okulunda görevlendirmesi olacak. Ancak madde de belirttiği gibi kendi okulunda görevlendirilmesi için çalışır durumda 1 BT sınıfının olması gerekiyor. Eğer yoksa görevlendirme isteyenler açık kalan liselerdeki boşluğu dolduracak şekilde görevlendirme istemelidirler.

İkinci görevlendirme yazısı önümüzdeki hafta içi okullara gönderilecek diye biliyorum.
Son olarak 23 eylül diye başlayan yazı da 16'sı olarak düzeltilecektir. (iyimserim)

bencede yanlışlıkla yazılmıştır.. Yoksa İstanbul böyle sorun yaşamazdı..Herkes kendi okulunda btr gibi çalıştı..

Üsküdar ilçesi kendi içinde ortaokullara görevlendirme yapmış sanırım. Başka ilçelerdeki liselerde boşluk varken bunun yapılması pek doğru değil gibi.

Not: Hatta dikkat ettim kendi içindeki bazı liselerde de görevlendirme yapılmamış.

mantığa bak ya. önce fatih projesi okulunu dolduracakmışız. Arkadaş benim okulumda BT sınıfı da var, sınıflarda projeksiyonda, 9 sınıfta velilerin katkılarıyla alınmış aklıllı tahta da. Liselerde boşluk kalmasaydı beni kendi okulumda görevlendirecekdi şimdi görevlendirmiyor. Benim okulumda bu şartlar altında BTR ihtiyacı var mı? yok mu? Esas olan bu değilmidir? Eğer ihtiyaç yoksa liseler dolsa bile görevlendirmesinler beni o zaman. Devletin parasına yazık değil mi? Ha ihtiyaç varsa, liselerin dolup dolmaması neyi değiştirir ki? X lisesinde yoksa Y ortaokulunda da olmasın :P

rock' Alıntı:
mantığa bak ya. önce fatih projesi okulunu dolduracakmışız. Arkadaş benim okulumda BT sınıfı da var, sınıflarda projeksiyonda, 9 sınıfta velilerin katkılarıyla alınmış aklıllı tahta da. Liselerde boşluk kalmasaydı beni kendi okulumda görevlendirecekdi şimdi görevlendirmiyor. Benim okulumda bu şartlar altında BTR ihtiyacı var mı? yok mu? Esas olan bu değilmidir? Eğer ihtiyaç yoksa liseler dolsa bile görevlendirmesinler beni o zaman. Devletin parasına yazık değil mi? Ha ihtiyaç varsa, liselerin dolup dolmaması neyi değiştirir ki? X lisesinde yoksa Y ortaokulunda da olmasın :P

Ben de bazı ilçeler yapmış bazıları yapmamış olmasına kızdım. Bu işin standardı olmalı diyorum. Ben de isterim kendi okulumda kalmak. Zaten yeri geliyor kendi okulumuzda da rehberlik yapıyoruz. Bu şekilde olunca kendimi enayi gibi hissediyorum. Şu borçlar bir bitse de maaş karşılığının üstüne ders bile almam. :oops:

Geçen sene de aynısı oldu. Bir kaç kurban lazım tercih edilmeyen okullara. Sonra diğerleri yerleştirilecektir. Sıkıntı yok. Bu sistem ........ :verymad: :verymad: :verymad:

gecen senede boyle idi bizler lise secmistik ve arkadaslar secmeyip kendi okulunda kalmisti. bu senede birileri feda eder kendini

Geri