İst Formatör min max ders saati

Kodla Büyü

misso021

Site Gezgini
Merhaba arkadaşlar İstanbul da formatör görevlendirmesi için valilik onayı gelmedi henüz ama gecen yıl gelen yazıda max ders saati karşılığı ders alabilir diyor minimum için ise herhangi bir ders saati belirtilmemiş hiç dersi olmayan biri(ben) kadromun bulunduğu okulda formatör olup başka bi okulda minimum ders saatini mi doldurmam gerekecek acaba fikri olan var mı bu konuda

sanmıyorum bilgim yok ama hiç dersin yoksa derse girmezsin tüm zaman boyunca farmatörlük görevini yerine getirirsin.Sonuçta derse girmediğin saatlerde de okuldasın ve formatörlük yapıyorsun.

Ders saatini 6 saat civarı seçtiğinizde norm kadro fazlası olmuyormusunuz arkadaşlar? ya da bunun nasıl önüne geçiyorsunuz

hasogazili' Alıntı:
sanmıyorum bilgim yok ama hiç dersin yoksa derse girmezsin tüm zaman boyunca farmatörlük görevini yerine getirirsin.Sonuçta derse girmediğin saatlerde de okuldasın ve formatörlük yapıyorsun.

Bende öyle düşünüyorum hocam en fazla ders sayısı belirtilmiş fakat en az konusunda hiçbir ibare yok.

oziie' Alıntı:
Ders saatini 6 saat civarı seçtiğinizde norm kadro fazlası olmuyormusunuz arkadaşlar? ya da bunun nasıl önüne geçiyorsunuz
Hocam bi okulda 6 saatle norm varken diğer bir yerde 12 saatle norm fazlası olabiliyosun. Bunun sebebi de okulun bulunduğu bölgedeki öğretmen sayısıdır. Ben kendi bölgemde tek öğretmenim ve 6 saatle norm açılıyor.

Geri