İstanbul İl İçi Atamaları

Kodla Büyü

hugo4545

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar İstanbul'da baya okul açılmış Bu okullar arasında bazılarını yazacağım. Bilgi sahibi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Ataşehir Anadolu Lisesi
TEB Ataşehir Anadolu Lisesi
Göztepe İhsan Kurşunluoğlu Anadolu Lisesi
Kadıköy Anadolu Lisesi

Göztepedeki okulda bir BT öğretmeni atanmıştı diye biliyorum ona rağmen açık gösterilmiş. Acaba ordaki arkadaş ayrıldı mı? Yukarıda yazdığım okullar hakkında bilgi sahibi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim. Bu okulları sıralarsak baştan sona hangisi gelse iyi olur. Hizmet puanım 108

Bu sene 4.okulum olacak:) Valla benim suçum yok nereye gitsem norm fazlası yapıyorlar beni. Sen de isteyecek misin?

Henüz bekleme aşamasındayım bu sene biraz karışık ama seneye kesin giderim buralardan,Çatalca yöresine de bekleriz :)

Hugo hocam mümkünse istanbuldaki boş kontenjanların resmini çekip yayınlayabilir misin bende il dışı isticem istanbula şimdiden araştırayım okulları

bostanci köprüsünden ataşehir minibüslerine binince once atasehir anadolu lisesi geliyor carrefour var onun arkasinda bir kez sinav gorevi almistim güzel okul fatih tahtalari vs vardi.
sonrasinda minibüsden inmeyip bi ondakka daha gidince bir yurt var devlet yurdu orada inip ice dogru epey yürüyünce teb ataşehir anadolu lisesine geliniyor oradada 3 sefer sinav gorevine gitmistim orasida güzel okul fatih tahtalari vs vardi. bekir çelen diye bir arkadas vardi orada btr ama simdi duruyormu bilmiyorum. bu iki okulda bostanci köprüsünden aracla gitmesi kolay okullar ici felanda güzel okullar. sadece teb icin biraz fazla yürümek gerekiyor o kadar.

25indeki norm güncellemesinde normu sıfır olan okullar da açık görünüyor suanda. O okulları da yazabiliyormuyuz?

gzegen' Alıntı:
bostanci köprüsünden ataşehir minibüslerine binince once atasehir anadolu lisesi geliyor carrefour var onun arkasinda bir kez sinav gorevi almistim güzel okul fatih tahtalari vs vardi.
sonrasinda minibüsden inmeyip bi ondakka daha gidince bir yurt var devlet yurdu orada inip ice dogru epey yürüyünce teb ataşehir anadolu lisesine geliniyor oradada 3 sefer sinav gorevine gitmistim orasida güzel okul fatih tahtalari vs vardi. bekir çelen diye bir arkadas vardi orada btr ama simdi duruyormu bilmiyorum. bu iki okulda bostanci köprüsünden aracla gitmesi kolay okullar ici felanda güzel okullar. sadece teb icin biraz fazla yürümek gerekiyor o kadar.

Hocam ulaşım konusunda verdiğin bilgilerden dolayı teşekkür ederim. Anadolu liseleri arasında yüksek puanla öğrenci alan TEB mi ataşehir anadolu mu? Modadaki kadıköy anadolu bu 2 okuldan daha mı iyi.

anadolu lisesine y.lisans sartı kalktı sanırm..zaten hepsi anadolu lisesi artık

yayınlanan liste normu olan okulların hepsini kapsıyor. açık yada değil. bu yüzden ölü tercih yapmamak için okulları arayıp sorun derim ben.

denizci' Alıntı:
yayınlanan liste normu olan okulların hepsini kapsıyor. açık yada değil. bu yüzden ölü tercih yapmamak için okulları arayıp sorun derim ben.

ve bt labı var mı yok mu diye de sormak lazım. BT lab olmadan derse girme riski de var.

Geri