ist_koord' Alıntı:confrere Hocam komisyon yarı tatilin ikinci haftası toplanacak, yarı yılın ilk haftası tayininiz çıkınca dilekçe ile il milli eğitime başvurursanız yetişebilirsiniz.
confrere' Alıntı:ist_koord' Alıntı:confrere Hocam komisyon yarı tatilin ikinci haftası toplanacak, yarı yılın ilk haftası tayininiz çıkınca dilekçe ile il milli eğitime başvurursanız yetişebilirsiniz.
hocam, benim farklı özel durumum var, ilkk hafta gelmem mümkün değil...Kimseyi ilgilendirmez benim şahsi durumum ama, çok saçma İst'da böyle olması, komisyondaysanız lütfen iletir misiniz, insanları tatilde mağdur etmesinler, bi başvuru için, ya da fax çekerek başvuruda bulunabilelim....
Yani en mantıklısı bütün tayinler, ilk atamalar göreve başladıktan sonra btr başvurusunun alınması değil midir arkadaşlar? Adıyaman da kimse mağdur olmaz mesela, çünkü 2,3 kez başvuru alırlar herkesin yetişebilmesi için....
Bakanlıktan gelen eski yazıda bir değişiklik yapmadılar hocam geçen dönemle aynı uygulama yapılmak zorundawes' Alıntı:Yazıda listede geçen okullara yazıyor. Sanırım görevlendirmeler yine sadece liselere yapılacak. İlk dönem bazı ilçelerde ortaokullara da görevlendirme yapılmış fakat bizim ilçemizde sanırım liseler kapanmadığından ortaokullara görevlendirme yapılmadı.
Bu dönem nasıl bir yol izlenecek acaba? Herkesin kendine göre bir mazereti vardır tabiki. Sonuçta dersimiz var ama okuldaki bazı işlere koşturmak durumunda da kalıyoruz. Sadece kendi okulumuzda görevlendirmek için başvuruda bulunabiliyormuyuz acaba? Yoksa illa lise yazmamız gerekiyor mu?
ist_koord' Alıntı:Hocam net birşey diyemiyorum; gelen yazılar ikinci başvuru alın demiyor ama geçen dönemlerde hep ikinci başvuru alındı. Bu seferde birinci onay çıktıktan sonra il müdürümüze gidip boşta okullarımız var tekrar başvuru alalım mı diye sorarız ama müdür beyin ters zamanına denk yok almayalım derse denilecek başka birşey olmaz.
Tekrar söylüyorum geçen senelerde hep alındı.
ist_koord' Alıntı:Hocam net birşey diyemiyorum; gelen yazılar ikinci başvuru alın demiyor ama geçen dönemlerde hep ikinci başvuru alındı. Bu seferde birinci onay çıktıktan sonra il müdürümüze gidip boşta okullarımız var tekrar başvuru alalım mı diye sorarız ama müdür beyin ters zamanına denk yok almayalım derse denilecek başka birşey olmaz.
Tekrar söylüyorum geçen senelerde hep alındı.
hocam sultangaziye hala gelmedi yazı biz başvuru nasıl yapacağız son gün yaklaştı. ben 4 gün ortaokulda 1 günde lisede btr idimist_koord' Alıntı:http://istbilfor.org/ üst yazı ve tüm ekler burada var hocam
ben gidecem dersim bitince çıkacam,btr yazısı gelene kadar formatörlük yapmayacam yani,muratci' Alıntı:Yarın istanbul için BTR başlar mı? İlk hafta ders olmadığı günler okula gidelim mi gitmeyelim mi?
hocam görevlendirme yazısı gelmeden boş derslerde okulda bulunup zamanınızı harcamanızı tavsiye etmem. Gecen sene müdür yardımcım nasılsa kesin olarak görevlendirileceksin deyip beni 3 hafta 5e kadar okulda tuttu ama benim onayım gelmedi formatör olamadım. Sayın (!) müdür yardımcım nerden bilebilirdim ki üzgünüm yapabilecegim bişey yok dedi ve işin içinden cıktı ben de zamanımı harcadıgımla kaldım ücret de alamadım tabikimuratci' Alıntı:Yarın istanbul için BTR başlar mı? İlk hafta ders olmadığı günler okula gidelim mi gitmeyelim mi?
:+1: bir de bir ders kitabı ve adamakıllı bir sınıftı istediği...hakkan' Alıntı:Ek ders kaybı yaşamadan dönem başında hangi okulda çalışacağını bilmekti bir BT Rehberin en büyük hayali...bir de sorunsuz çalışan Akllı Tahtalr ve Tabletler...bunlar ancak Cennet te mi olur diye geçirdi içinden, sonra istbilfor.org a bir defa daha baktı, baktı, baktı ....hayırlısı dedi, hayırlısı.
İnanın hocam bizler sizden çok daha fazla sıkılıyoruz.hyrkkc87' Alıntı:Ayın 17 sinde tabletler dağıtılacakmış ama görevlendirmelerden ses seda yok.. görev çıkacak mı çıkmayacak mı, kendi okulumuzda ders programı neye göre yapılacak, okulda kalacak mıyız kalmayacak mıyız, ek dersi dönem başından itibaren alabilecek miyiz alamayacak mıyız vs vs... her dönem aynı muhabbet ya çok sıkıldımmmmm...
ist_koord' Alıntı:İnanın hocam bizler sizden çok daha fazla sıkılıyoruz.hyrkkc87' Alıntı:Ayın 17 sinde tabletler dağıtılacakmış ama görevlendirmelerden ses seda yok.. görev çıkacak mı çıkmayacak mı, kendi okulumuzda ders programı neye göre yapılacak, okulda kalacak mıyız kalmayacak mıyız, ek dersi dönem başından itibaren alabilecek miyiz alamayacak mıyız vs vs... her dönem aynı muhabbet ya çok sıkıldımmmmm...
İkinci dönem başı ile görevlendirmeleri başlatabilmek için 20 Ocak'ta başvuruları aldık 29 Ocak son dedik maalesef başvuruların neredeyse yarısı geçen hafta geldi(3-7 Şubat) aslında her dönem aynısını yaşıyoruz. Hata bizden kaynaklanmıyor acımayalım geciken olamasın diyoruz ama öyle olmuyor başvuran meslektaşlarımızdı, yok müdürleriydi, yok temsilcisiydi derken ek başvurular kabul ediliyor; ee o zamanda süreç uzuyor. Ancak karar alındı pazartesi itibari ile gecikmeleri başvurular kabul edilmeyecek listelere son hali verildi kısmetse listeler bu hafta içinde onaydan çıkmış ve ilçelerinize gelmiş olacaktır.
Sizler haklı olarak görevlendirmenizi, ders programınızı, ek dersinizi düşünüyorsunuz. Bizde hepinizden çok görevlendirilmenizin çıkmasını özellikle Fatih Projesi okuluna görevlendirilenlerin okullara bir an önce gitmesini tabletlerle ilgili işler karışmadan sürece dahil olmanızı istiyoruz.