İstanbul BT Rehber ek başvuru ne zaman

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan masci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

masci

Seçkin Üye
Seçkin Üye
İstanbul BT rehber sonuçları açıklanmış. Heralde açıkta lise kaldığından dolayı ortaokullara görevlendirilme yapılmamış. Ekderssiz kaldık. Ek görevlendirmeden haberi olan açıklarsa sevinirim.

Henüz açıklanmadı hocam istbilfor.org ta da sistemdeki bir hatadan dolayı henüz onaylanamadığı yazıyor.

masci' Alıntı:
bu gün başvurun reddedildi diye yazı göndermişler...
Hocam o yazı bizim okula da geldi. Çok komik bir durum gerçekten. Başvurusu onaylananları göndereceklerine reddedilenler diye bir yazı göndermişler. Ayıptır arkadaş ne akla hizmet böyle bir yazı geldi anlamadım doğrusu. Müdür yazıyı görünce anlam veremedi :) Bunlar reddedildiyse o zaman diğerleri onaylandı demekki diyerek benim ek dersimi yapmak istiyor. Ama ben daha resmi yazının gelmediğini belirttim. Müdüre siz bilirsiniz istediğinizi yapabilirsiniz dedim. Millet ne yapacağı konusunda şaşırmış durumda. Müdür yardımcıları ders programı için bizim keyfimizi bekliyor.

önceki listede ismi olan ve görevlendirilen (istbilfor.org ta yayınlanan ve resmi yazıyla görevlendirilen) öğretmenler ek başvuru yapmayacak değil mi arkadaşlar?

mahonyhacettepe' Alıntı:
önceki listede ismi olan ve görevlendirilen (istbilfor.org ta yayınlanan ve resmi yazıyla görevlendirilen) öğretmenler ek başvuru yapmayacak değil mi arkadaşlar?

Hayır hocam zaten o listedekiler görevlendirildi. Şimdi dilekçe verecek kişiler görevlendirilmeyen arkadaşlar olacak. İsteyenler yeni listede ki açık kalan okulları seçecekler.

Arkadaşlar btr ek görevlendirme isterken tercih yazmak zorunlu mu? Çünkü bu sefer böyle bir madde yok. Sadece fatih okulları dolsun yeterli değil mi?
Benim okulumda dersim fazla zaten başka okul yazamam. 26 saat dersim var.

başlama tarihide bayramdan sonraya kalırsa.. 2 aylık görevlendirme için 2 ay beklemiş olacağız. ders programı rezilliği de cabası olacak

Sanırım bugün veya yarın istbilfor da açıklama yapılır.Ancak Fatih liseleri dolmadan görevlendirilme yapılamayacağından yine pek çok ilçede ortaokullara btr görevlendirilmesi verilmeyecektir. Tek çare Fatih liselerine kadrolu Bilişim Teknolojileri öğretmeni atamak ve diğer Bilişim Teknolojileri öğretmenlerini de kendi ortaokullarında görevlendirmek.Yoksa 20-22 saat derse girdikten sonra okulun Bt sınıfı ile ilgilen,öğretmenlerin ve idarenin pc leri ile ilgilen , projeksiyon ,yazıcısıyla ,okul web sayfası ile ilgilen bunlar yetmezmiş gibi birde liseye gidip bu işlerin hepsini birde orda yap gerçekten zor iş ...Hayırlısı diyelim.

aliselma' Alıntı:
Sanırım bugün veya yarın istbilfor da açıklama yapılır.Ancak Fatih liseleri dolmadan görevlendirilme yapılamayacağından yine pek çok ilçede ortaokullara btr görevlendirilmesi verilmeyecektir. Tek çare Fatih liselerine kadrolu Bilişim Teknolojileri öğretmeni atamak ve diğer Bilişim Teknolojileri öğretmenlerini de kendi ortaokullarında görevlendirmek.Yoksa 20-22 saat derse girdikten sonra okulun Bt sınıfı ile ilgilen,öğretmenlerin ve idarenin pc leri ile ilgilen , projeksiyon ,yazıcısıyla ,okul web sayfası ile ilgilen bunlar yetmezmiş gibi birde liseye gidip bu işlerin hepsini birde orda yap gerçekten zor iş ...Hayırlısı diyelim.

Aynen öyle canım okundu bir hafta da her taraftan problem çıkıyor. Biz formatörlük kötü derken düzenleme geldi iyi oldu derken. Şimdi iki okulda birden formatörlük yapıyoruz. Halbuki bizim tek derdimiz tek okulda en gfazla 30 saat öğretmen gibi çalışmak. Ders sayılarımız düzene girer belki okul dağılımları tam yapılınca.

Geri