evet bu ay alamazsan bir sonraki ay topluca alırsınjoes009' Alıntı:Ben de Üsküdar'da görev yapıyorum. 23 Eylülden beri bekliyoruz. Peki, bugün başlangıç yaptığımda ek dersim kesintiye uğramış olacak mı? Bu ay ek ders ücreti alamazsam bir sonraki aya kesin alabilir miyim?
savas3457' Alıntı:evet bu ay alamazsan bir sonraki ay topluca alırsınjoes009' Alıntı:Ben de Üsküdar'da görev yapıyorum. 23 Eylülden beri bekliyoruz. Peki, bugün başlangıç yaptığımda ek dersim kesintiye uğramış olacak mı? Bu ay ek ders ücreti alamazsam bir sonraki aya kesin alabilir miyim?
_su_' Alıntı:Bu sene saat olayına da bir açıklama getirilmiş bu konuda muzdarip olanlar için sevindirici bir gelişme. Günlük ders saati 6 saat olacak şekilde görev yapılacaktır diyor. İkili eğitim olan okullar için de iki öğretmen görevlendirilmiş sanırım onun için de bir açıklama var.
Arkadaşlar bu maddeyi göremedim. Nerede yazıyor? Bugün baş müdür yardımcısına söyledim, öyle bir şey yok dedi. Lisenin günlük ders saati 7 bazı günler de 8 saat. Ona göstermek istiyorum ama bulamadım.oziie' Alıntı:_su_' Alıntı:Bu sene saat olayına da bir açıklama getirilmiş bu konuda muzdarip olanlar için sevindirici bir gelişme. Günlük ders saati 6 saat olacak şekilde görev yapılacaktır diyor. İkili eğitim olan okullar için de iki öğretmen görevlendirilmiş sanırım onun için de bir açıklama var.
Evet bu "Günlük ders saati 6 saat olacak şekilde görev yapılacaktır" maddesini koymaları iyi olmuş
Bu maddenin koyulmasına vesile olan kim varsa teşekkür ediyoruz. İl formatörleri ekletmiştir büyük ihtimalle. :alkis:
Bir önceki sayfada oopapatya isimli üye gelen yazıyı paylaşmış, oradan bakarsan evrak.pdf de yazıyor. Bu yazıyı gösterebilirsingozzde' Alıntı:Arkadaşlar bu maddeyi göremedim. Nerede yazıyor? Bugün baş müdür yardımcısına söyledim, öyle bir şey yok dedi. Lisenin günlük ders saati 7 bazı günler de 8 saat. Ona göstermek istiyorum ama bulamadım.oziie' Alıntı:_su_' Alıntı:Bu sene saat olayına da bir açıklama getirilmiş bu konuda muzdarip olanlar için sevindirici bir gelişme. Günlük ders saati 6 saat olacak şekilde görev yapılacaktır diyor. İkili eğitim olan okullar için de iki öğretmen görevlendirilmiş sanırım onun için de bir açıklama var.
Evet bu "Günlük ders saati 6 saat olacak şekilde görev yapılacaktır" maddesini koymaları iyi olmuş
Bu maddenin koyulmasına vesile olan kim varsa teşekkür ediyoruz. İl formatörleri ekletmiştir büyük ihtimalle. :alkis: