İstanbul BTR onayları çıktı..

Kodla Büyü
Hocam okulunuza mı geldi bu yazı bize gelmedi de.. Şimdi memur ekdersleri yapmış bu onayı göstermem yeterli olur mu acaba?

kocaeli bizi hayal kirikligina ugratti o kadar ugrastik aradik sorduk ama yollamayi beceremediler ek derslerde alinmayacak bu ay. tebrikler istanbul

hocam bize henüz yazı gelmedi siz hangi ilçedesiniz btr çalışma saatleri ve görev kapsamlarında bir değişiklik varmı acaba.????ekleride paylaşabilirmisiniz.??

Ben de Üsküdar'da görev yapıyorum. 23 Eylülden beri bekliyoruz. Peki, bugün başlangıç yaptığımda ek dersim kesintiye uğramış olacak mı? Bu ay ek ders ücreti alamazsam bir sonraki aya kesin alabilir miyim?

joes009' Alıntı:
Ben de Üsküdar'da görev yapıyorum. 23 Eylülden beri bekliyoruz. Peki, bugün başlangıç yaptığımda ek dersim kesintiye uğramış olacak mı? Bu ay ek ders ücreti alamazsam bir sonraki aya kesin alabilir miyim?
evet bu ay alamazsan bir sonraki ay topluca alırsın

Bu sene saat olayına da bir açıklama getirilmiş bu konuda muzdarip olanlar için sevindirici bir gelişme. Günlük ders saati 6 saat olacak şekilde görev yapılacaktır diyor. İkili eğitim olan okullar için de iki öğretmen görevlendirilmiş sanırım onun için de bir açıklama var.

savas3457' Alıntı:
joes009' Alıntı:
evet bu ay alamazsan bir sonraki ay topluca alırsın

Teşekkür ediyorum.

_su_' Alıntı:
Bu sene saat olayına da bir açıklama getirilmiş bu konuda muzdarip olanlar için sevindirici bir gelişme. Günlük ders saati 6 saat olacak şekilde görev yapılacaktır diyor. İkili eğitim olan okullar için de iki öğretmen görevlendirilmiş sanırım onun için de bir açıklama var.

Evet bu "Günlük ders saati 6 saat olacak şekilde görev yapılacaktır" maddesini koymaları iyi olmuş

Bu maddenin koyulmasına vesile olan kim varsa teşekkür ediyoruz. İl formatörleri ekletmiştir büyük ihtimalle. :alkis:

oziie' Alıntı:
_su_' Alıntı:

Evet bu "Günlük ders saati 6 saat olacak şekilde görev yapılacaktır" maddesini koymaları iyi olmuş

Bu maddenin koyulmasına vesile olan kim varsa teşekkür ediyoruz. İl formatörleri ekletmiştir büyük ihtimalle. :alkis:
Arkadaşlar bu maddeyi göremedim. Nerede yazıyor? Bugün baş müdür yardımcısına söyledim, öyle bir şey yok dedi. Lisenin günlük ders saati 7 bazı günler de 8 saat. Ona göstermek istiyorum ama bulamadım.

gozzde' Alıntı:
oziie' Alıntı:
_su_' Alıntı:

Arkadaşlar bu maddeyi göremedim. Nerede yazıyor? Bugün baş müdür yardımcısına söyledim, öyle bir şey yok dedi. Lisenin günlük ders saati 7 bazı günler de 8 saat. Ona göstermek istiyorum ama bulamadım.
Bir önceki sayfada oopapatya isimli üye gelen yazıyı paylaşmış, oradan bakarsan evrak.pdf de yazıyor. Bu yazıyı gösterebilirsin

Geri