İstanbul BTR Sonuçları Açıklandı.Görevlendirme Alamayanlar?

Kodla Büyü

mehmethocam1

Site Gezgini
Gayri Resmi BTR görevlendirme sonuçları açıklandı. Fatih projesi kapsamında olmayıp, bilgisayar laboratuvarı olan okulum için BTR başvursunda bulundum. (Başka bir okulda görevlendirilmek istemediğimi belirttim)
Fakat görevlendirme olmamış. Acaba sorun ne ? Bu listede sadece Fatih projesi olan okullar mı var.

http://istbilfor.org/HaberlerDetay.aspx?id=65

mehmethocam1' Alıntı:
Gayri Resmi BTR görevlendirme sonuçları açıklandı. Fatih projesi kapsamında olmayıp, bilgisayar laboratuvarı olan okulum için BTR başvursunda bulundum. (Başka bir okulda görevlendirilmek istemediğimi belirttim)
Fakat görevlendirme olmamış. Acaba sorun ne ? Bu listede sadece Fatih projesi olan okullar mı var.

Sorun yok hocam. Yeğitek in geçen yıl yayınladığı genelgeye göre hareket ediliyor. Fatih projesi bulunan okullar tamamlanmadan , diğer okullara görevlendirme yapılmaz diye açıkca belirtilmiş. Sizin ilçenizde de proje kapsamında ki okullarda açık olduğu için size görevlendirme çıkmamıştır.

Beklediğimden hızlı açıklandı.Öncelik Fatih kurulumlu liseler olduğu için bize çıkmadı.
Emeği geçenlerin eline sağlık.
Umarım Ek görevlendirmeyi de yine kısa zamanda yaparlar.Hayırlısı

Dersler verılınce ıstemeyecektım ama BT lab yok okulumda ve 1 haftada bunaldım. Ek görevlendırme ne zaman olur ve ilçe dışına isteyebılıyor muyuz İstanbulda?

23 unde başlıyor yani bu hafta ekders yok her sene 16 sından başlar keşke haberim olsa ders bitince çıksaydım.arada izin istemek zorunda kalmazdım.

neden 23 eylül demişler. başvuruda 16 eylül yazıyordu bir haftadır akşama kadar okuldaydık. idareciler elllerindeki kağıdı görünce 1 haftayı ne yazacaklar bakalım. sorun çıkmasa bari. gerçi pazartesi mevzuyu anlatmıştım ne de olsa kendi okulum btr de çıkar diye 4 saat ders seçmişlerdi.. bakalım ek ders yazarken söylediklerini hatırlayabilecekler mi.

tuzla ve üsküdar ortaokullarıda yapmış, diğer ilçeler ortaokullara sadece 2-3'er kişi vermişler benim gördüğüm

bilisim' Alıntı:
neden 23 eylül demişler. başvuruda 16 eylül yazıyordu bir haftadır akşama kadar okuldaydık. idareciler elllerindeki kağıdı görünce 1 haftayı ne yazacaklar bakalım. sorun çıkmasa bari. gerçi pazartesi mevzuyu anlatmıştım ne de olsa kendi okulum btr de çıkar diye 4 saat ders seçmişlerdi.. bakalım ek ders yazarken söylediklerini hatırlayabilecekler mi.
vermeyecekleri ek ders için izin istedim ya çıkarken o zoruma gidiyor.:))

Effective61' Alıntı:
mehmethocam1' Alıntı:

Sorun yok hocam. Yeğitek in geçen yıl yayınladığı genelgeye göre hareket ediliyor. Fatih projesi bulunan okullar tamamlanmadan , diğer okullara görevlendirme yapılmaz diye açıkca belirtilmiş. Sizin ilçenizde de proje kapsamında ki okullarda açık olduğu için size görevlendirme çıkmamıştır.

O zaman beklemeye devam

gecen sene de boyle idi sonradan ek gorevlendirmeler alinmisti ondada dolmazsa o zaman kendi okulunu isteyenler ortada kalir yani bazilari liseyi ister doldurursa digerleri kendi okulunda kalir bu arada bu gorevlendirme yeniden yapilirken tekrar basvuru alinacak tekrar dan bekleme süreci yani ekders magduriyeti olmaz umarim ek gorevlendirilen arkadaslarda.

şu 23 eylül olayına acayip takıldım. 1 hafta boşuna gittik geldik...ek ders yok..görevlendirmede 16 eylül diyordu oysa.dikkat etsinler bu duruma artık..resmen hak yemek bu...

neden 23 eylül arkadaşlar boş günümde ve saatlerde hep okuldaydım ek ders alamayacakmıyız şimdi

Geçen sene 2 ay karşılıksız çalışmıştık kocaelide maalesef.

Şu görevlendirmeleri bir düzenleyemediler bir türlü

Bu arada hangi okulların boş kaldığını niye açıklamıyorlar peki? Ümraniye'de Ümraniye Lisesi dışında açıkta kalan bir okul yok ki, hatta fatih projesi için listede belirtilen okullardan fazlası görevlendirilmiş! Peki diğer okulların ataması niye yapılmadı merak ediyorum, bazı okullarda sadece 1 gün görevli öğrt. var, onun için olabilir mi acaba? Bir de diğerlerinin neden görevlendirilmediğini açıklasalar daha iyi olurdu, daha ne kadar bekleyeceğiz, ona göre seçmeli dersler belirlenecek? BTR olursam daha fazla ders almayacağım, olmazsam ona göre ders seçimi yapacağız, bu kadar muallaklık olmaz ki ama :(

Her sene aynı şeyi yaşatıyorlar bize !!!

Yayınlanan yazıda bulunduğunuz ilçede ifadesi var mı? Boş kalan fatih projesi okulu olması durumunda diyor. İl genelini kapsamıyor mu? Yoksa ilçede ibaresini ben mi göremedim. Eğer yoksa haksızlık var diğer ortaokullara da görevlendirme yapılmamalıydı. Görevlendirilmesi yapılan arkadaşlar yanlış anlamasın. Kastım kimseye olmasın değil herkese olsun...

Bir kaç tane kurbanlık çıkar ve istenmeyen okullara gitmeyi göze alırsa diğerlerine de görevlendirme çıkacak anlaşılan.

Kurbanlıklar öne çıksın, uyanıklar arkada beklesin! Bu nasıl bir sistem :alkis:

öncelikle görevlendirmeler hayırlı olsun.
ancak adım btr listesinde yok ve şunu merak ediyorum:
*geçen sene btr başvurusu yapıp da okulunda fatih projesi olmadığı halde, 1 bt sınıfı olan ortaokulda (kendi okulunda) btr görevi çıkan var mı ??

biz görev çıkmayanlara da sizce kendi okulumuzda görev çıkar mı? ne dersiniz ? (üff yine belirsizlik! yine belirsizlik! :x )

evcltrst' Alıntı:
biz görev çıkmayanlara da sizce kendi okulumuzda görev çıkar mı? ne dersiniz ?
Bir üst mesajımda belirtmiştim, kurban mevsimi açıldı. Şimdi; ihtiyacı olan ya da iyi niyetli bir kaç ileri çıkacak ben istenmeyen okullara talibim diyecek. Arkada bekleyen uyanıklarda kendi okullarında görevlendirmeyi kapacaklar. Geçen sene de aynısı olmuştu. Bu sistem ........

Trabzon'da 100 saatlik belge ile Beden Eğitimi branşı olan BTR oluyor.

İstanbul'da Liseler dolmamış.

Liselerde ihtiyaç varsa kadro açsınlar.

Forumlarda birbirinizi zehirlemekten vakit bulduğunuzda ilçe Fatih Projesi Eğitmenlerine danışıp zamanında gelen duyurular birlikte toplantı yaparak cevap verseydiniz tıpkı Tuzla veya Üsküdar gibi sorunsuz bir şekilde görevlendirmeler olabilirdi. Açık isimle Selahattin UYANIK arkadaşımızı konuya gösterdiği hassasiyetten dolayı hepiniz adına tebrik ediyorum.
Bazı ilçeler BTR dilekçelerini amanında göndermedi.
Bazı ilçeler hiç cevap vermedi.Dilekçeleri okullar ilçeye göndermesine rağmen burada sorunu o ilçedeki yazışmayı yapan şef ve şube müdürüne sorun.HAk arayacaksanız önce gidip ilçenizdeki gönderilen yazının olup olmadığını tarih ve sayısı ile öğrenin sonra MEB şikayet veya bilgi edilme hakkınızı kullanırsınız.
Bazı ilçelerde liselerde BT Öğretmeni olmadığından ve o okullar Fatih Projesi kapsamında bulunduğu halde o ilçedeki BT öğretmenleri forum zehirlenmesi ile sadece kendi orta okulunu yazdığından BTR yönergesi gereği o ilçelerde sadece dilekçesinde Fatih projesi okullarına yer verenler öncelikli görevlendirildi.
Resmi olamayan sonuç valilikten gelecek yazının gecikmesi tehlikesine karşın herzamanki gibi istbilfor.org sitesinde duyuruldu.
Nitekim Valilk ile İl MEM arasındaki elektronik yazışma sistemindeki (DYS) aksaklık dolayısıyla olur gecikti.Eski sistemin kullanılmasına izin verildi ve KurumNEt üzerinden aynı yazışma olur için tekrar gönderildi.En azından benim kesin olarak öğrendiğim bilgi budur.
Görevlendirme resmiyetleri Valilik oluru ile başlar. Ama Olur'da geriye dönük karar zaten yazılıdır. Görev 16.9.2013'de başlar. Başalma yazınız da Okul Müdürleri tarafından tarih belirtilerek zaten yazılıyor. Gayri resmi listedeki yerlere göreve giden arkadaşlar ay sonunda puantajlarında gittiklerinin karşılığını elbet alacaklar.

İstanbul için kesin bilgiler:
24 saat ve üstü kendi okulunda dersi olanlara başka okula gidebileceği boş günü olmayacağından BTR görevi verilmedi.
Fatih Projesi okulları dolmadan bir ilçede diğer orta okullara BTR görevlendirilmesi yapılmadı.
Dilekçeleri üsta yazı ile İlçeden İl MEM'e ulaşmayan İlçeler için hiçbir işlem yapılmadı.
İlçenizde bu hafta mutlaka bir toplantı yapıp Fatih Projesi okularının durumunu ilçenin BT Öğretmenleri hep birlikte sorgulayıp oraların dilekçeler ile dolmasını sağlayamazsanız ortaokul görevlendirmesini yönerge açıkca yazdığı için boşa beklemeyin.

Bilende bilmeyende boş konuşmasın artık.Birbirinizi yanlış yönlendirip durmayın.

Geri