İstanbul BTR

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan masci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

masci

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Yazı dün gelmiş idare farketmemiş. Dün yazıyor ama bugün başvuru alıyorlar mı? İlçede muhatap bulamadık bilgisi olan arkadaş varmıdır arkadaşlar.

Ataşehir ilçesinde,okulun gerekli yazıyı 4 Eylül saat 12:00'a kadar ilçeye göndermesi istenmiş..

bu sene yine ilk dönem ve ikinci dönem için ayrı ayrı mı görevlendirme yapılacak yoksa bütün sene için tek mi?

2 dönem için ayrı ayrı yapılıyor İst.da.
istbilfor.org adresini takip edebilirsiniz İst. için
5 Eylül son başvuru diye biliyorum!

http://www.istbilfor.org/HaberlerDetay.aspx?id=64

A) 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı I. Dönemi BT Rehber Öğretmen Görevlendirmesi 16.09.2013 – 24.01.2014 tarihleri arasında geçerli olacaktır.
B) Görevlendirmeler tayin, aylıklı-aylıksız izin ve görevlendirme tarihinden sonra oluşacak sağlık sorunları dışında iptal edilmeyecektir. Bu sebeple, özel durumu olan öğretmenlerin tercihlerini titizlikle yapmaları yararlı olacaktır.
C) Görev talep dilekçesinde doldurulması zorunlu alanlar yer almaktadır. Öğretmenlerimiz, Evet/Hayır sorusu olarak düzenlenmiş bu alanlar için isteklerine uygun cevabı işaretlemelilerdir. Doldurulması zorunlu alanlarda eksiklik olması halinde, dilekçe geçersiz olarak değerlendirilecektir.
D) 1-2-3. Tercih alanlarına yalnızca aşağıda bağlantısı yer alan "Okullar Listesi"ndeki kurumlar yazılabilecektir. Öğretmenler kadrosunun bulunduğu kurumu tercih alanına yazmayacaktır. Öncelikle kendi kurumunda görevlendirilmek isteyen öğretmenler bunu ilgili alanda EVET cevabı vererek belirteceklerdir.
E) Başvurular, İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından 05.09.2013 günü İl Milli Eğitim Müdürlüğüne gönderilecektir. Öğretmenlerimizin bu tarihe kadar sitemizi takip etmeleri yararlı olacaktır.
F) Görevlendirme süreci çok sayıda öğretmen ve kurumu ilgilendirmektedir. Dolayısıyla, başvuruların yukarıdaki açıklamalar doğrultusunda yapılması önem arz etmektedir. Göstereceğiniz duyarlılığa şimdiden teşekkür ederiz.

Hersene ben takipeder basvururdum.. bu sene hic dikkatte etmedim.. okulda bihaber.. siteyide takip ediyorum ama gel gorki.... ise bak ya..yarin bi lceyi ariyim.. basvuruda kacti... yazin. Bi 9 ufln geciyodu...

Geri