İstanbul da formatörlük başvuruları 22 Ağustosda başlayacak

Kodla Büyü

hasgül

Aktif Üye
İl milli eğitimin bilgi edinmesine yazmıştım.Cevap geldi 22 Ağustos -2 eylül arasında alınacakmış başvurular.İstanbuldaki arkadaşların bilgilerine..

arkdaşlar bu sene il dışıyla ben de istanbula geldim.bu tarihler tüm ilçlerde aynımıdır yoksa ilçeler arası değişiklikler olabiliyor mu..bir de okulda bt sınıfı yok henüz okul yeni.bi arkdaşımın dediğine göre bt sınıfı olmasada formatör görevlendriyorlarmış..yönetmelikte bt sınıfı olması şart diye biliyorm.sizin fikriniz nedir?

bt sınıfı yoksa ilçenin yaklaşımına göre görevlendirme yapıolar. misal bende de yok bt sınıfı ama 2 yıldır görevlendirme çıkıyo. ama diğer ilçelerde yapmayabiliyolar...

ben sözleşmeliden kadroya geçtim de. Şimdi okulumda tek BT ci olmama rağmen başvurmam gerekiyor mu? Yoksa otomatik formatör mü olacağım? #başkaçarekalmadi

mfk' Alıntı:
ben sözleşmeliden kadroya geçtim de. Şimdi okulumda tek BT ci olmama rağmen başvurmam gerekiyor mu? Yoksa otomatik formatör mü olacağım? #başkaçarekalmadi
hocam okula başvuru için form yolluyorlar sizin onu takip etmeniz gerekiyor yani okul müdürüne ya da yardımcısına söylerseniz onlarda gelen evraklara dikkat etsinler tabi ki imza vs. gerekebilir ben başvururken öyle hatırlıyorum. Yalnız siz kadroya geçtiniz ama stajerliğinizi kaldırıyorlar mı acaba sayıyorlar mı,;? Benim 3 ay çalıştığım sözleşmeliyi saymadılar mesela, mebsisde 3 ay çalışmışlığım gözükmüyor. İstanbul'da formatörlük için stajerliğin kalkması gerekiyor

hayalcisuat hocam saolasn.şimdi ilçe formatörüyle görüştüm daha yazı gelmedi dedi başvurular için.bt sınıfı yoksa görevlendirme olmyormş ne olacak bilmiyrm artk...okuluna yazı gelen arkadaşlar paylaşırsa bizimde haberimiz olmş olur....

Küçük bir düzeltme ekliyeyim (bunu yaparken forumu takip eden İstanbul ilinde İlçe Koordinatörü arkadaşım varsa çok özür diliyorum işlerine karıştığım için)

Bahsedilen başvuru toplama tarihi 22 ağustosta başlayıp - bayram tatili sebebiyle 7 eylülde bitirilecektir.

22 Ağustos-7 Eylül arası,teşekkürler hocam bilgi için.peki hocam acaba çalışma saatleri ile ilgili falan bi düzenleme olur mu bu sene acaba....

klebsiella' Alıntı:
mfk' Alıntı:
hocam okula başvuru için form yolluyorlar sizin onu takip etmeniz gerekiyor yani okul müdürüne ya da yardımcısına söylerseniz onlarda gelen evraklara dikkat etsinler tabi ki imza vs. gerekebilir ben başvururken öyle hatırlıyorum. Yalnız siz kadroya geçtiniz ama stajerliğinizi kaldırıyorlar mı acaba sayıyorlar mı,;? Benim 3 ay çalıştığım sözleşmeliyi saymadılar mesela, mebsisde 3 ay çalışmışlığım gözükmüyor. İstanbul'da formatörlük için stajerliğin kalkması gerekiyor

Stajyerliği çoktan kalktı hocam sözleşmelilerin, KHK ile atama gereği diye not düşülerek. Tabi 1 yılını doldurmuş olanların. Ben 6-1 bile oldum :) Teşekkür ederim bilgileriniz için.

mfk' Alıntı:
klebsiella' Alıntı:
mfk' Alıntı:

Stajyerliği çoktan kalktı hocam sözleşmelilerin, KHK ile atama gereği diye not düşülerek. Tabi 1 yılını doldurmuş olanların. Ben 6-1 bile oldum :) Teşekkür ederim bilgileriniz için.

benim niye hala düzeltmediler ya :D

kafkasli' Alıntı:
22 Ağustos-7 Eylül arası,teşekkürler hocam bilgi için.peki hocam acaba çalışma saatleri ile ilgili falan bi düzenleme olur mu bu sene acaba....
Rica ederim ilçelerde ki Eğitici BT Formatör Öğretmen arkadaşlarımda seve seve bu bilgileri sizinle paylaşırlar .
Çalışma saatleri ile ilgili bizim tarafımızdan yeni bir düzenleme olamaz sayın hocam.
Biz geçen sene (kimi okul 9-15, kimi okul 7:45-18:00 v.b.) farklılıkları engelleyebilmek için ramazan ayında bir çalışma yapmış ve formatör öğretmenlerin çalışma saatlerinin en fazla o ilin vaililiğinin uyguladığı çalışma saatleri olabileceğini belirtir kararları alıp ilçelere ve okullara göndermiştik. (istanbul için 8:30 - 17:00 arada 30 dk. öğle arası şu anda ki valilik çalışma saatleri)
Ancak bunun dışında gerçekten istememize rağmen çalışma saatlerini belirleyecek bir kanun yada genelge olmadığı için bu çalışmayı heyecanla bakalığımızın ilgili birimlerinden beklemekteyiz.

omd' Alıntı:
mfk' Alıntı:
klebsiella' Alıntı:
mfk' Alıntı:

benim niye hala düzeltmediler ya :D

Ben şubatta sözleşmeli atandım.Haziranda da kadrolu istanbula.atandığım okulda 9 saat dersim war.Formatörlük olur diye düşüyordum ama :( ilk baş sözleşmeliye,şimdide stajyerliğe takıldımm :( yaa başka okul yaa başka ders.. şu başkalar çok can sıkıcı.. :-1:

Geri