hocam okula başvuru için form yolluyorlar sizin onu takip etmeniz gerekiyor yani okul müdürüne ya da yardımcısına söylerseniz onlarda gelen evraklara dikkat etsinler tabi ki imza vs. gerekebilir ben başvururken öyle hatırlıyorum. Yalnız siz kadroya geçtiniz ama stajerliğinizi kaldırıyorlar mı acaba sayıyorlar mı,;? Benim 3 ay çalıştığım sözleşmeliyi saymadılar mesela, mebsisde 3 ay çalışmışlığım gözükmüyor. İstanbul'da formatörlük için stajerliğin kalkması gerekiyormfk' Alıntı:ben sözleşmeliden kadroya geçtim de. Şimdi okulumda tek BT ci olmama rağmen başvurmam gerekiyor mu? Yoksa otomatik formatör mü olacağım? #başkaçarekalmadi
klebsiella' Alıntı:hocam okula başvuru için form yolluyorlar sizin onu takip etmeniz gerekiyor yani okul müdürüne ya da yardımcısına söylerseniz onlarda gelen evraklara dikkat etsinler tabi ki imza vs. gerekebilir ben başvururken öyle hatırlıyorum. Yalnız siz kadroya geçtiniz ama stajerliğinizi kaldırıyorlar mı acaba sayıyorlar mı,;? Benim 3 ay çalıştığım sözleşmeliyi saymadılar mesela, mebsisde 3 ay çalışmışlığım gözükmüyor. İstanbul'da formatörlük için stajerliğin kalkması gerekiyormfk' Alıntı:ben sözleşmeliden kadroya geçtim de. Şimdi okulumda tek BT ci olmama rağmen başvurmam gerekiyor mu? Yoksa otomatik formatör mü olacağım? #başkaçarekalmadi
mfk' Alıntı:klebsiella' Alıntı:hocam okula başvuru için form yolluyorlar sizin onu takip etmeniz gerekiyor yani okul müdürüne ya da yardımcısına söylerseniz onlarda gelen evraklara dikkat etsinler tabi ki imza vs. gerekebilir ben başvururken öyle hatırlıyorum. Yalnız siz kadroya geçtiniz ama stajerliğinizi kaldırıyorlar mı acaba sayıyorlar mı,;? Benim 3 ay çalıştığım sözleşmeliyi saymadılar mesela, mebsisde 3 ay çalışmışlığım gözükmüyor. İstanbul'da formatörlük için stajerliğin kalkması gerekiyormfk' Alıntı:ben sözleşmeliden kadroya geçtim de. Şimdi okulumda tek BT ci olmama rağmen başvurmam gerekiyor mu? Yoksa otomatik formatör mü olacağım? #başkaçarekalmadi
Stajyerliği çoktan kalktı hocam sözleşmelilerin, KHK ile atama gereği diye not düşülerek. Tabi 1 yılını doldurmuş olanların. Ben 6-1 bile oldum Teşekkür ederim bilgileriniz için.
Rica ederim ilçelerde ki Eğitici BT Formatör Öğretmen arkadaşlarımda seve seve bu bilgileri sizinle paylaşırlar .kafkasli' Alıntı:22 Ağustos-7 Eylül arası,teşekkürler hocam bilgi için.peki hocam acaba çalışma saatleri ile ilgili falan bi düzenleme olur mu bu sene acaba....
omd' Alıntı:mfk' Alıntı:klebsiella' Alıntı:hocam okula başvuru için form yolluyorlar sizin onu takip etmeniz gerekiyor yani okul müdürüne ya da yardımcısına söylerseniz onlarda gelen evraklara dikkat etsinler tabi ki imza vs. gerekebilir ben başvururken öyle hatırlıyorum. Yalnız siz kadroya geçtiniz ama stajerliğinizi kaldırıyorlar mı acaba sayıyorlar mı,;? Benim 3 ay çalıştığım sözleşmeliyi saymadılar mesela, mebsisde 3 ay çalışmışlığım gözükmüyor. İstanbul'da formatörlük için stajerliğin kalkması gerekiyormfk' Alıntı:ben sözleşmeliden kadroya geçtim de. Şimdi okulumda tek BT ci olmama rağmen başvurmam gerekiyor mu? Yoksa otomatik formatör mü olacağım? #başkaçarekalmadi
Stajyerliği çoktan kalktı hocam sözleşmelilerin, KHK ile atama gereği diye not düşülerek. Tabi 1 yılını doldurmuş olanların. Ben 6-1 bile oldum Teşekkür ederim bilgileriniz için.
benim niye hala düzeltmediler ya