İstanbul Formatörlük görevlendirmesinde isim çıkmamış.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan turhank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

turhank

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Formatörlük yazısı istanbulda okullara geldi ve aynı gün cevap istediler. Formatörlük yazısını formunu doldurup memura teslim ettim. Memura teslim ettiğim yazıyı şimdi göndereğim vb dedi, o arada idare işim olduğundan ilgilenemedim. 3 defa sordum en son gönderdim dedi ama gonderdi mi tam olarak bilmiyorum.
Muhtemel göndermemiş ki listede isim çıkmamış okuldaki idarede formatör olacağım için ders programını ona göre ayarlayarak seçmeli dersleri verdi.

Şimdi ne olacak yol gösterecek olan var mı?
Onaya ekleme yapılabilir mi?

Pendik'teki ilçe koordinatörü 2. okul tercihi olarak ilkokulları falan yazdırıyordu kafasına göre, Ek-2 deki okulları kabul etmiyordu, kendi listesine göre görev yazıyordu. Anlayabildi mi sonunda acaba haber alan var mı? Bana da 2 okul yazmışlar ama artık bilgisayar öğretmeni değilim çok şükür. Google maps'den cm hesabı yaptılar herhalde 2. okulları belirlerken. Bir de bu günleri nerden belirlediler? Okulun 3. haftası görevlendirme geliyor, millet ders programını hazırlamış, seçmeli dersler seçilmiş ve belli günlere ayarlanmış zorla, kendi kafalarına göre çarşamba-perşembe 2. okula git diyorlar. Derse girecek bir adam yollarlar artık herhalde. Komedi resmen. Bu arada günlerdir deli gibi çalışıyorlar, hani çalışma esasları nerde? Görev vermeyi çok iyi beceriyorlar da 2 satır yazıyla 2. okulda şunu yapar, kendi okulunda bunu yapar, bunu yapmaz diyemiyorlar. Belki okula göndermeyi düşünüyorlardır da hiç umudum yok. Aynı geçen yıllardaki her türlü yoruma açık çalışma esaslarını gönderirler yine.. Ben anladım artık bu görevlendirmeyi yapanlar bilgisayar öğretmenlerini canından nasıl bezdiririz hesabı yapıyorlar o masanın etrafına toplanıp. Şimdi isteğe bağlıydı diyeceksiniz ama bu da uydurulan kılıf. Şu görev alanların %90'ı okulunda ders olmadığı için ZORLA formatör oluyor. Lanet olsun bu branşa.

aynı durum okulda şimdi seçmeli ders 8 saat bakalım formatörlük görevlendirmeside olmazsa ne olacak.

Geri