İstanbul il formatörleri BTR hakkında bir açıklama yapsalar.

Kodla Büyü

harun erdem

Seçkin Üye
Seçkin Üye
İstanbul BTR görevlendirmeleri yılan hikayesine döndü, okullar açılalı 2 hafta oldu BTR onayları daha çıkmadı. Bu konuda bilgisi olan ve açıklama yapacak olan yok mu?

Bugün bizim okula yazı geldi arkadaşlar, Ümraniye ilçesinde görev yapıyorum...
BTR çıkmamış, sebepleri de numaralandırmışlar, bizim okulun karşısında
1: Yani İlçedeki Fatih projesi olan okulların dolmaması gösterilmiş :(

Ama ek başvuru dilekçesi falanda göndermemişler, ilçeyi aradım, onlara ilden bu sene için ek görevlendirme olmayacak demişler daha geçen dönem bile ama belli olmaz hocam, bir anda olabilir de! Ama zaten herkesin dersi olduğu için bir şeyin değişeceğini düşünmüyoruz ek görevlendirme olsa da dediler...

Bana da BTR gelecek diye sadece 6'ları vermişlerdi, şimdi 8'lerin medya okuryazarlığı dersini de almayı düşünüyorum mecburen! Seçmeliler için program değişecekti bugün, ona göre ayarlamaya çalışacaklar :( Ne kadar muallak bir durum ya, 5-6'larda zorunlu olması dışında ne farkı var geçen seneden, yine belirsizlik işte hep aynı şey! Aralık'a kadar sabredeyim de zaten doğum iznine ayrılacağım inşallah, zaten onun için dersim az olsun hasta olmam en azından diye düşünmüştük ama kısmet işte bu sene de BTR'nin olmayacağı tuttu !!!

Harikasın hocam. Hepimiz bu maduriyeti yaşıyoruz fakat birçok arkadaşımız "Napalım kaderimiz böyle" diyerek görevlendirmeler gelinceye kadar beklemede kalıyorlar.
Ben de geçtiğimiz hafta MEB Bilgi Edinme'ye yaşadığımız maduriyeti anlatan bir yazı yazdım. Henüz bir cevap alamadım maalesef. Lütfen arkadaşlar gerek telefonla gerekse bilgi edinmeye yazdığımız yazılarla çıkaralım sesimizi.

Geri