Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bir ara kirmiziyla birsuru hata mesaji cikti ekranda birindede gorev sureniz dolmadigi icin basvurunuz iptal edilmistir yaziyodu sonra bilgisayari yeniden baslatinca duzeldi valla tirstim bende onay alan yazsin hocam meraktan catlicam
okuldan-ilçeden belgenin gitmesini bekliyorlar bizim okulda belgeleri tutuyor son gün götürecek... sen tercihi erken yap iptal olursa yeniden bakarım diye... iş bilmez adamlar seni sıkıntıya soksun olay sadece bu...
Şimdi ilde bir yetkiliyle görüştüm -baya dolmuş bir yetkiliyle-sistem çalışmadığı için gecikmiş 15000 kişinin başvurusunu onaylamaya çalışıyoruz dedi.16 temmuza kadar onaylanabilir dedi.Hadi hayırlısı bugün onaylanır inşallah...
Benimde ilçe Pendik Hocam. Kağıtlarla ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü salı günü tercih yaptı arkadaşım çarşamba il ilçe onayları tamamlandı. Bende Pendik ilçeyi aradım bi senmisin Hocam bi senmisin bisürü kişi var yaaa dediler)
Arkadaşlar il içi tayini çıkanların ve şu an il dışında bulunanların ilişki kesmek yeni okulda göreve başlamak için tekrara istanbula dönmemsi gerekicek mi?
Pendik ilçe saat 13.58 de onaylamış top ilde şimdi bakalım onlar ne yapacak.
Yer değiştirmeleri yapıp sonuçları açıklamaları belirtilen tarihlerde olur umarım.