İstanbul il nezaman onaylıyor

Kodla Büyü

Enterprise

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Arkadaşlar dün tercihlerimi yaptım hemencik okul ve ilçe onayladı ama il hala onaylamadı malum yarın son gün nezaman onaylarlar ki?

Bende bu sabah yaptım tercih, okul ve ilçe bir saat içinde onayladı ilden hala ses yok bende beklemedeyim:(((

bir ara kirmiziyla birsuru hata mesaji cikti ekranda birindede gorev sureniz dolmadigi icin basvurunuz iptal edilmistir yaziyodu sonra bilgisayari yeniden baslatinca duzeldi valla tirstim bende onay alan yazsin hocam meraktan catlicam

ben çarşamba tercih yaptım il ilçe onay çarşamba bitti ama hala ilden ses yok. ne bekliyorlar belli değil.

okuldan-ilçeden belgenin gitmesini bekliyorlar bizim okulda belgeleri tutuyor son gün götürecek... sen tercihi erken yap iptal olursa yeniden bakarım diye... iş bilmez adamlar seni sıkıntıya soksun olay sadece bu...

Şimdi ilde bir yetkiliyle görüştüm -baya dolmuş bir yetkiliyle-sistem çalışmadığı için gecikmiş 15000 kişinin başvurusunu onaylamaya çalışıyoruz dedi.16 temmuza kadar onaylanabilir dedi.Hadi hayırlısı bugün onaylanır inşallah...

Ben dün gece seçimlerimi yaptım. Bu sabah müdürüm onaylamış. İlçe an itibariyle onaylamamış. Aradım sistem gelmiyor hata veriyor sürekli dediler.

İlçe pendik.

Benimde ilçe Pendik Hocam. Kağıtlarla ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü salı günü tercih yaptı arkadaşım çarşamba il ilçe onayları tamamlandı. Bende Pendik ilçeyi aradım bi senmisin Hocam bi senmisin bisürü kişi var yaaa dediler:))

Arkadaşlar il içi tayini çıkanların ve şu an il dışında bulunanların ilişki kesmek yeni okulda göreve başlamak için tekrara istanbula dönmemsi gerekicek mi?

Gerekecek Hocam geçen sene de sistem aynıydı kendi okullarından ilişik kesip tayinleri çıktığı okula gitmişlerdi aynı gün içinde

Pendik ilçe saat 13.58 de onaylamış top ilde şimdi bakalım onlar ne yapacak.
Yer değiştirmeleri yapıp sonuçları açıklamaları belirtilen tarihlerde olur umarım.

Geri