İstanbul Norm Fazlası Atamaları ile ilgili bir soru

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mfk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

mfk

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Atama çok yoğun arıyoruz açmıyorlar. Bir sorum var arkadaşlar ben il içinde başka ilçe isteyecektim onu bekliyordum fakat şu anki okulum ilkokul olduğundan norma fazlası oldum şimdi de ilçe mem tayin iste diyor bikaç sorum var.
1. İstemezsem resen atarlar mı?
2. İstedim gittim ardından açılacak olan İl içi için tayin hakkım yanar mı?
Müdürüme göre yanmaz ama emin olamıyorum geçmiş tecrübelerinizi paylaşır mısınız.

göktuğ hocam okul dönüşümünde okulum kademeli ilkokul olduğu için norm fazlasıyım.
emre hocam ben de forumlarda okuduklarımdan hep böyle anladım tercih yapmayacağım resen atasalar bile dediğin gibi il içi vermek zorundalarmış şansımı böyle deneyeceğim. Çok sağolun.

Bu arada bugün Ankara atamayı aradım her iki durumda da yanmaz dedi çok emin bir şekilde. Durduk yerde yaşadığımız eziyete bakar mısın :-1:

resen atadıklarında mebbisde atama durumunda "il içi sıradışı tayin yazıyor"(kendimden biliyorum)
kendin isteyince il içi yanmaz demiş adam ama bunlara pek güven olmuyor nihayetinde siz kendiniz istemişiniz diyebillirler ki, derler ben öyle biliyorum

bence de derler beni resen atarlarsa her türlü il içi isteyebilirim ama görünen o o riske gireceğim çünkü bu ilçede çalışmayı düşünmüyordum artık hadi hayırlısı artık çok sağol hocam

eemree' Alıntı:
resen atadıklarında mebbisde atama durumunda "il içi sıradışı tayin yazıyor"(kendimden biliyorum)
kendin isteyince il içi yanmaz demiş adam ama bunlara pek güven olmuyor nihayetinde siz kendiniz istemişiniz diyebillirler ki, derler ben öyle biliyorum
o nasıl bir durumdur hocam, kim yazmış bunu nerden bulmuş yahu ne kadar gizemli :lol:

ne zaman açıklayacaklar acaba ?

resen atayamazlar bence.. geçmiş yıllarda da söz konusu oluyordu istanbul için çok zor ayarlamaları. üstelik ben bu yıl norm fazlasıyım seneye okulumda norm tekrar olacak 4+4den düzene girmesi için bekletirler bir de norm fazlaları 2 yıl kadar çalışabiliyor mecvut okulunda..

tayin çıkarsa dilekçeyle il içi hakkı yanar çıkmazsa tekrar işleme alırlar diye düşünüyorum..

Geri