İstanbul normlar coştu

Kodla Büyü
Ortaokullarda açıklar bir şekilde kapanır, ancak liselerde olan bt öğretmenleri norm fazlası durumundalar şu an ve norm fazlası atamalarıyla liselerden ayrılacaklar. Peki seneye Fatih Projesi kapsamındaki okullara görevlendirilecek BT Rehber bulunacak mı? Dersi zorunlu olan BT öğretmenlerinin 2.okul olarak liseleri seçeceğini daha doğrusu BT Rehber görevlendirmesi isteyeceğini zannetmiyorum. Liselerdeki BT öğretmenlerinin norm fazlası oldukları için resen atanmaması gerekmektedir.

teknogenclik' Alıntı:
Bağcılar Malazgirt ortaokulu napmış 156 saat 21 norm?? :o
hocam ben sitesinden 54 tane sınıf öğretmeni saydım. Bunların hepsinin sınıfı varsa bir seviyede en az 13 sınıf var demektir. 5 ve 6'da da 13'er sınıf olsa, 26şardan 52 saat ders öyle yapar. 7 ve 8'lerde de seçmeli seçilse yine bayağı bir yapıyor. Demek ki çok fazla sınıf var. Ortaokul değil üniversite kampüsü :D

Toplam 127 öğretmen, 4216 öğrenci ve iki BT sınıfı. Kesinlikle çalışılacak bir yer değil :D Bir arkadaşımız varmış gerçi orda. Ssabır dileyelim ona...

valla bu haber ilaç gibi geldi moralim tavan yaptı istanbula tayin isticektim bu normlardan sonra puanı 50 ye falan düşer herhalde benm puan 75 inş çıkar. buarada hocam o Malazgirt okulunda bi problem var 156 saate 21 norm bence yanlış girilmiştir geçen sene oraya tayin istemiştimde iyiki çıkmamış baya kalabalıkmış :D

Geri