İstanbul :)

Kodla Büyü

Buzkırıcı

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Değerli dostlarım bu sene İstanbula il dışı istemeyi düşünüyorum.Sınıf öğretmeniyim.Sultangazide oturan çalışan arkadaşlara sesleniyorum.Buraya geldiğimde isterse 1 göz oda olsun 300tlye ev bulabilir miyiz?Kadıköy bakırköye gidecek olsak otobüs minibüs yada başka birşeyle kaç dakika saat tutar biraz bilgi lütfen.
Anadolu bozkırlarını bırakmaya karar verdim.

özellikle neden sultangazi? Hayırlı olsun bu arada hocam. Kadıköy çok güzel. Ah İstanbul, bu kadar büyük olmasan ne vardı. Eski fotoları öyle güzel ki.

hocam sultangazi' de ev konusunu bilmem ama sultangazi' den Habipler -Topkapı metrosu ile yaklaşık 30 dk da Edirnekapı Metrobüs durağındasınız.
biniş ve iniş durakları : Edirnekapı-Ayvansaray-Halıcıoğlu-Okmeydanı-Darülaceze-Okmeydanı Hastane-Çağlayan-Mecidiyeköy-Zincirlikuyu
daha sonra zincirlikuyudan Kadıköy(zincirlikuyu) ise: Zincirlikuyu–Boğaziçi Köprüsü– Burhaniye–Altunizade–Acıbadem-Uzunçayır–Fikirtepe-Söğütlüçeşme
tahmini 40 yada 50 dakika toplam 1 saat 10 dakika civarı dahada az olabilir.
sultangazi Bakırköy ise Habipler -Topkapı metrosu ile yaklaşık 30 dk da Topkapı son duraktasınız.(iki araç için) buradan da otobüs ile Bakırköy.
3 araç yaparsanız Topkapı yada edirnekapıdan metrobüs ile incirli oradan de 20-25 dakikada bakırköy

mehmet hocam çok sağol.Köydeyim sabah 5te yollara düş ayda 400 yola ver bıktım.Bir oyun stüdyosunda hafta sonları bedava çalışacağim.Beni artık istanbul paklar.Bu 4+4+4 bizi vurdu yılların öğretmeniyiz bir merkezde görev yapamadık

Geri