gkyzdprmlr
Aktif Üye
anadolu yakası çekmeköy sancaktepe isteyeceğim puanım 59
çıkar hocam 26 yı işaretle esenyurt hacı hüsrev falan oralar dan kalır bir yerler ya acımasız ca söyledin deme ama yani bence senin tek şansın 26 benim durumum da senden iyideğil 61 tef bakalım umutsuzumserap4' Alıntı:çok kararsızım bu puanla İstanbul çıkar mı bilmiyorum 46
guraysen' Alıntı:çıkar hocam 26 yı işaretle esenyurt hacı hüsrev falan oralar dan kalır bir yerler ya acımasız ca söyledin deme ama yani bence senin tek şansın 26 benim durumum da senden iyideğil 61 tef bakalım umutsuzumserap4' Alıntı:çok kararsızım bu puanla İstanbul çıkar mı bilmiyorum 46
serap4' Alıntı:kötü yerler çıkacaksa gitmenin anlamı yok hocam İstanbul sonuçta riske atılacak bi şehir deil
böte mi tef mi sizin? birde hangi okulları isteyeceksin hocam?gkyzdprmlr' Alıntı:anadolu yakası çekmeköy sancaktepe isteyeceğim puanım 59
şimdi nereleri istemeyi düşünüyorsunuz hocam?falloosely' Alıntı:bende Ümraniye Üsküdar tarafını isteyecektim ama hayal kırıklığı... Puanım 81
egemrah' Alıntı:muhtemelen zorunlu hizmet için herkes istanbulu seçecek fakat 3 yıldır doğuda olanlar puan üstünlüğüne sahip olacaktır. yine de birçok kişi tercihlerine yerleşir gibi... sanırım geçen sene 25 olan kontanjan bu sene 400 leri buluyor... Herkese hayırlısı olur inş...
sancaktepe-çekmeköy-sultanbeyli 73 böte
Hayır hocam 1 yıl bekler eş ozru il içinden gidersin ben senin yerinde olsamtercih yapmamişimegelmeyen okulu eş durumunda iyileri açılıyor ildışı hep dandik yerleriaçarlar boylefalloosely' Alıntı:arkadaşlar eş durumu atamalarında eşin görev yaptığı ilçe dikkate alınarak mı tercih yapma hakkı tanınıyor. Ben şimdi il dışı için tercih yapsam farklı bir ilçeden tekrar eşimin bulunduğu ilçeye gidebilmek için özür grubu atamalarından yararlanabilir miyim?
İstanbul yaz neresiolursaolsun 26 de gelmezse gel kafama tükürdumanM' Alıntı:sadece 29 puanımla doğu görevi için İstanbul'a gideyim istiyorum ama ütopik mi..((( sizce Anadolu'da nereleri yazsam gitme ihtimalim daha yüksek olur
teknogenclik' Alıntı:egemrah' Alıntı:muhtemelen zorunlu hizmet için herkes istanbulu seçecek fakat 3 yıldır doğuda olanlar puan üstünlüğüne sahip olacaktır. yine de birçok kişi tercihlerine yerleşir gibi... sanırım geçen sene 25 olan kontanjan bu sene 400 leri buluyor... Herkese hayırlısı olur inş...
sancaktepe-çekmeköy-sultanbeyli 73 böte
doğudakiler Z. hizmeti bitirmemişse bu sene tayin isteyemiyor.
egemrah' Alıntı:bu madde gereğince;
ç. Dördüncü, beşinci ve altıncı hizmet alanlarında görevli zorunlu çalışma yükümlüsü öğretmenlerden bulunduğu ilde 31/12/2013 tarihi itibarıyla 3 (üç) yılını dolduranlar, il içinde veya iller arasında zorunlu çalışma yükümlülüğü öngörülen hizmet alanlarına yer değiştirme isteğinde bulunabilirler.
ao1983' Alıntı:böte mi tef mi sizin? birde hangi okulları isteyeceksin hocam?gkyzdprmlr' Alıntı:anadolu yakası çekmeköy sancaktepe isteyeceğim puanım 59