İstanbul'a ildışı isteyecekler- 2013

Kodla Büyü
arkadaşlar eş durumu atamalarında eşin görev yaptığı ilçe dikkate alınarak mı tercih yapma hakkı tanınıyor. Ben şimdi il dışı için tercih yapsam farklı bir ilçeden tekrar eşimin bulunduğu ilçeye gidebilmek için özür grubu atamalarından yararlanabilir miyim?

serap4' Alıntı:
çok kararsızım bu puanla İstanbul çıkar mı bilmiyorum 46
çıkar hocam 26 yı işaretle esenyurt hacı hüsrev falan oralar dan kalır bir yerler ya acımasız ca söyledin deme ama yani bence senin tek şansın 26 benim durumum da senden iyideğil 61 tef bakalım umutsuzum

gelme ihtimali yüksek hocam 500 e yakın okul var hatıı bazlıları boş bile kalablir

kötü yerler çıkacaksa gitmenin anlamı yok hocam İstanbul sonuçta riske atılacak bi şehir deil

guraysen' Alıntı:
serap4' Alıntı:
çok kararsızım bu puanla İstanbul çıkar mı bilmiyorum 46
çıkar hocam 26 yı işaretle esenyurt hacı hüsrev falan oralar dan kalır bir yerler ya acımasız ca söyledin deme ama yani bence senin tek şansın 26 benim durumum da senden iyideğil 61 tef bakalım umutsuzum

yapma hocam 61 tef puanı bötenin 80 da demek nerydeyse iyi yerlerinden biri olur

Ya ben böyle adaletin 6 yılbitti daha 61 puan dayım Bursalıyım Attılar hatay merkeze 6 yıldır kıpırdayamadım 10puan 10puan :( İstanbul isteyeceğim ona bile umut kalmadı Hacı hüsrevi yazacağm Esenyurtla en azından Tercihime gittim deyip kalbim ferah kalacak

serap4' Alıntı:
kötü yerler çıkacaksa gitmenin anlamı yok hocam İstanbul sonuçta riske atılacak bi şehir deil

hocam siz illa istiyorsunuz anladım o zaman 26 ya bırakmadan orta halli yerleri yazacaksınız

Merhaba arkadaşlar 98 puanım var sizce Bahçelievler' e atanabilir miyim? Birde btr öğretmenliği için yapılan başvuruların hepsi kabul ediliyor mu?

Bahçelievler gelir gibi düşünüyorum hocam. Okulları ulaşım imkanlarına göre değerlendirmen hayrına olur. E-5e yakın okullar başarı olarak daha iyidir. Hürriyeti son sıraya alabilirsin ilçe içerisinde.

Btr görevlendirmesinde ilçede fatih projesi okulunda boşluk kalırsa kendi okulunda çıkmıyordu. Fakat dersler zorunlu olduktan sonra çoğu okulda 30 saati doldurursun. Çok küçük okul yok Bahçelievlerde.

bote mezunuyum. Yenibosna ortaokulunu ilk sıraya yazıcam sanırım. Fakat 54 saat ders var kontejyan 3 bunun için emin değilim.

sadece 29 puanımla doğu görevi için İstanbul'a gideyim istiyorum ama ütopik mi..((( sizce Anadolu'da nereleri yazsam gitme ihtimalim daha yüksek olur

muhtemelen zorunlu hizmet için herkes istanbulu seçecek fakat 3 yıldır doğuda olanlar puan üstünlüğüne sahip olacaktır. yine de birçok kişi tercihlerine yerleşir gibi... sanırım geçen sene 25 olan kontanjan bu sene 400 leri buluyor... Herkese hayırlısı olur inş...
sancaktepe-çekmeköy-sultanbeyli 73 böte

egemrah' Alıntı:
muhtemelen zorunlu hizmet için herkes istanbulu seçecek fakat 3 yıldır doğuda olanlar puan üstünlüğüne sahip olacaktır. yine de birçok kişi tercihlerine yerleşir gibi... sanırım geçen sene 25 olan kontanjan bu sene 400 leri buluyor... Herkese hayırlısı olur inş...

doğudakiler Z. hizmeti bitirmemişse bu sene tayin isteyemiyor.

falloosely' Alıntı:
arkadaşlar eş durumu atamalarında eşin görev yaptığı ilçe dikkate alınarak mı tercih yapma hakkı tanınıyor. Ben şimdi il dışı için tercih yapsam farklı bir ilçeden tekrar eşimin bulunduğu ilçeye gidebilmek için özür grubu atamalarından yararlanabilir miyim?
Hayır hocam 1 yıl bekler eş ozru il içinden gidersin ben senin yerinde olsamtercih yapmamişimegelmeyen okulu eş durumunda iyileri açılıyor ildışı hep dandik yerleriaçarlar boyle

dumanM' Alıntı:
sadece 29 puanımla doğu görevi için İstanbul'a gideyim istiyorum ama ütopik mi..((( sizce Anadolu'da nereleri yazsam gitme ihtimalim daha yüksek olur
İstanbul yaz neresiolursaolsun 26 de gelmezse gel kafama tükür :P

teknogenclik' Alıntı:
egemrah' Alıntı:

doğudakiler Z. hizmeti bitirmemişse bu sene tayin isteyemiyor.

hocam benim gibi 3. senesini dolduran herkes zor. hiz. bitirmese de istanbuldaki tüm okulları zorunlu hizmet kapsamında olduğu için isteyebiliyor...

bu madde gereğince;
ç. Dördüncü, beşinci ve altıncı hizmet alanlarında görevli zorunlu çalışma yükümlüsü öğretmenlerden bulunduğu ilde 31/12/2013 tarihi itibarıyla 3 (üç) yılını dolduranlar, il içinde veya iller arasında zorunlu çalışma yükümlülüğü öngörülen hizmet alanlarına yer değiştirme isteğinde bulunabilirler.

egemrah' Alıntı:
bu madde gereğince;
ç. Dördüncü, beşinci ve altıncı hizmet alanlarında görevli zorunlu çalışma yükümlüsü öğretmenlerden bulunduğu ilde 31/12/2013 tarihi itibarıyla 3 (üç) yılını dolduranlar, il içinde veya iller arasında zorunlu çalışma yükümlülüğü öngörülen hizmet alanlarına yer değiştirme isteğinde bulunabilirler.

Sonradan eklemişler.

Milli eğitimde değişimler var ilk klavuzda bu madde yoktu eleştiriler üzerine eklemişler

maltepe atilla uras
kartal hacı hatice
beykoz anadolu lisesi
maltepe mutluhan uzunal

puan 93

Geri