İstanbul'da İlişik Kesme İşlemleri - İl içi

Kodla Büyü

hugo4545

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar malumunuz tatildeyiz. İlişik kesme işlemleri için tatili bölüp gelmemiz gerekiyor mu? Göreve başlama için son gün ne zaman? Bu konu ile ilgili il memi arayanlar oldu mu?

Arıyoruz ulaşamıyoruz hocam. Kararnameler ne alemde onu bile öğrenemedim. :?

İstanbul'da tüm kararnameler kurumnetten okullara geçen cuma gönderildi. Ayrılma başlama yapanlar var. Kararnamenizin size teblig tarihinden itibaren 15 gün süreniz var. Ama size teblig edilmediği için sorun yok. Okullarınızı arayarak bilgi alabilirsiniz.

Bugün ilçe mem ile görüştüm. Okuldan kararnamelerin geldiğine dair bilgi verildikten itbaaren 15 günlük süre başlıyor. Bir kaç gün içinde ilişik kesmeye gidiyorum.

prentice' Alıntı:
İstanbul'da tüm kararnameler kurumnetten okullara geçen cuma gönderildi. Ayrılma başlama yapanlar var. Kararnamenizin size teblig tarihinden itibaren 15 gün süreniz var. Ama size teblig edilmediği için sorun yok. Okullarınızı arayarak bilgi alabilirsiniz.

istanbul yaptıysa diğer illerin göndermeme amacı nedir? şu anda sistem mi yok yoksa? bu kurumnet nedir bu arada? bizim ilde yok sanki, okulda her işte parmağım vardır ama duymadım... kurumnet yoksa nereden gönderecekler?

Arkadaşlar bugün ilçe şube müdürüyle görüştüm gelmenize gerek yok dedi ardından atandığım ilçeyi de aradım onlarda aynı şeyi söyledi
sonrasında il milli eğitim müdürüne tweet attım konuyla ilgili

Turgay Öncül ‏@turgayoncul
@DrMuammerYildiz Sayın müdürüm il içi kararnameler çıktı biz memleketteyiz göreve başlama durumu takvimi nedir? Tatil sonrası yapılır mı ?
Kapat Yanıtla Sil Favorilere ekle Daha fazla
12:42 PM - 23 Temmuz 13 · Detaylar
Tweet metni

@DrMuammerYildiz adlı kişiyi yanıtla
Resim bağlantı olarak görünecek
Dr. Muammer Yıldız ‏@DrMuammerYildiz 7 sa
@turgayoncul evet.

Bugün okul mudur yardımcımız Üsküdar mem e gitmisti kararnameleri almak için sağ olsun bir kez de yüz yüze benim için tekrar sormuş şube müdürüne tatil sonrasında demiş sonra garantiye almak için atama bölümü müdürüne sormuş hocam ağustos u geçirmesinler yani ağustosun sonuna kadar yapılabilir demiş
Ben zaten ağustos 20 gibi dönmeyi düşünüyordum.

Geri