İstanbul'da formatör görevlendirmesi

Kodla Büyü

hatshepsutpoca

Aktif Üye
arkadaşar istanbul'da formatör görevlendirmeleri için bir dilekçe falan verilmesi gerekiyor muydu?benden böyle birşey istemediler.sadece memura sorduğumda okula bir yazı geldiğini müdür yardımcısı ve formatör öğretmen görevlendirmesi için ona isim gönderdiğini söyledi.Rahatsızlığımdan olayı ancak bugün gidip sorabildim.Umarım bir sorun çıkmaz.

Hocam formatör görevlendirmesi ilköğretimlerde resen, liselerde ise dilekçeyle yapılıyor. En azından gelen yazıda böyle ifade ediliyordu.

Yanlız bu sene formları gönderdikten sonra birde bizden dilekçe istediler (İlköğretimde çalışıyorum.). :?

Bizim işbilmez Küçükçekmece MEM formatörlük için dün tüm ilçeye mesaj atmış. ACİL olarak belirtilmiş olan mesaj bize ulaştığında günü geçmişti :)

Mesajda okuldan, ek1 ve ek2 de isimleri belirtilmiş formatör öğretmen ve sorumlu müdür yardımcısı arkadaşların "Görev Talep Dilekçesi" ni istemiş. Sağ olsun müdürümüz ile ilçeden bilgi almak için elimizden geleni yapmamıza rağmen bu konu hakkında bilgi sahibi olan herhangi birine ulaşamadık. Sonra ben internetten görev talep dilekçesi aradım, buldum, doldurdum, çıktı aldım, imzaladım elden ilçe MEM' e götürdüm. İlgili kişiyi sora sora buldum. Nedir kardeşim bu dedim.
"İlk seferde ek1 ve ek2 yi isterken bu dilekçeyii de istemesi gerektiğini ancak istemeyi unutmuş / gözden kaçırmış olduğunu" belirtti. Güler misin ağlar mısın? Dilekçeyi verdim. Hiçbir okuldan dilekçe gelmediğini ili arayıp ek süre isteyeceğini söyledi.

Bu işbilmezlerle bizim formatörlük onaylanana kadar eylül ayı biter. Biz de 4 saat dersle okula gidip geliriz artık.

@bto80
Küçükçekmece'de şu an itibariyle bir sıkıntı yok. Bu hafta içinde Şefimiz izinli olduğu ve ben de Cuma günleri Küçükçekmece'de görevli olduğum için(Diğer günlerde Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ndeyim) bir koordinasyon sorunumuz oldu. BT Öğretmeni arkadaşların görevlendirmeleri otomatik olarak yapılıyor. İlköğretim Okullarında bulunan ve BT branşı dışında olan formatör öğretmenlerden ve orta öğretim kurumlarında çalışan öğretmenlerden görev talep dilekçeleri istendi.
Yarın(Cuma) günü itibariyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne listeler ulaşmış olacak, ben de yarın Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde olacağım. Eğer daha ayrıntılı bir bilgi istersen Bilgisayar Sınav Hizmetleri bölümüne beklerim.
Bu hususta konuşmak isterseniz telefonum: 0 505 430 57 23

Hocam bilgilendirme için teşekkür ederim.

Hocam sanırım Eğitici Formatörsünüz benim sitenim ve isyanım size değil ilçede çalışan memurlara. Benim branşım BT ve ben de dilekçe verdim. Adamlar ne yapacaklarını bilmedikleri gibi bilinçsizce, günü kurtarma adına çalışıyorlar. Onların hataları bizim işlerimizi aksatıyor. Halihazırda bunalımda olan branşımızı iyi ce bunalıma sokuyor.

Bundan sonra ilçeyi değil direkt sizi arayacağım.

Geri