İstanbul'da görev yapanlar, fikir istiyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan miraz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
miraz' Alıntı:
Çeşitli zorunluluklardan dolayı İstanbul'a tayin olma durumum var. Fakat ben İstanbul'a gelmeyi pek istemiyorum ve bu durum beni ürkütüyor.
-İstanbul'da görev yapan arkadaşlar okullarından, çalışma ve yerleşme şartlarından memnun mu acaba?
-Norm fazlalığına düşüp bir okuldan diğerine sürgün gidiliyor mu?
-BT sınıfı, bilgisayar durumları ve sınıf öğrenci mevcutları nasıl?
ve en önemlisi arkadaşlarınızın İstanbul'a tayin olup orada görev yapmasını ister misiniz? Orada yaşadığınız sıkıntılar nelerdir?

okuldan okula, ilçeden ilçeye değişir çalışma şartları. ben 3 okulda çalıştım 7 senede memnundum.
norm sıkıntısı sadece ist.da değil her yerde var.
bt sınıfları eskidi zaten. en yenisi 2006-2007 model oluyor ama idare iyiyse ram yükseltme vb. işlemlerle sınıf işler hale geliyor.
en önemli sorunuza gelince. istanbul farklıdır. gelmek istemezsin korkarsın... ama gelincede bırakamazsın. alır içine seni.. tek sıkıntı: TRAFİK :)

okuldan okula, ilçeden ilçeye değişir çalışma şartları. ben 3 okulda çalıştım 7 senede memnundum.
norm sıkıntısı sadece ist.da değil her yerde var.
bt sınıfları eskidi zaten. en yenisi 2006-2007 model oluyor ama idare iyiyse ram yükseltme vb. işlemlerle sınıf işler hale geliyor.
en önemli sorunuza gelince. istanbul farklıdır. gelmek istemezsin korkarsın... ama gelincede bırakamazsın. alır içine seni.. tek sıkıntı: TRAFİK :)

Genel olarak memnunsunuz sanırım hocam :) Teşekkür ettim.

Geri