Arkadaşlar 2. döneme resmen başladık ama formatör görevlendirmeleri gelmedi henüz. Bilgisi olan var mı ?
okuyun hocam son sayfayımasterkartall' Alıntı:Hocam görevlendirme başvuruları yapıldı tamam, görevlendirme henüz gelmedi haberi olan var mı diyoruz ...
ist_koord
sıkıntı yok hocam
diyor bir başka başlıktada umarım pazartesi ulaşır okullara diyordu
umarım hocam öyle olur,tarik8411' Alıntı:Umarım bugün yada yarın gelir. Yazı daha sonra gelip ayın 6 sında göreviniz başlamıştır ibaresi bulunsa bile idareyle ek ders problemi yaşıyoruz.
Yok efendim yazının geldiği tarihten itibaren görevlendirme başlarmış. Dolayısıyla ekders de bundan sonra alabilirmişiz.
Ben tüm gün okuldaydım desende idareyi ikna etmek çok zor oluyor. :-1:
ist_koord' Alıntı:Arkadaşlar onaylarınız alındı ancak ilçelerinize gelecek üst yazı il müdürümüzün imzasında kendiside Fatih Projesi ile okulları ziyarette olduğu için okullarınıza yazı gelmedi. Öğlenden sonra müdür bey yerine geçmiş olcak ilk iş onayın üst yazısı imzalanıp ilçelere gelecektir.
Ayrıca onay listeleri İlçe BT Koordinatörlerine e-posta ile gönderildi. Sıkıntı yaşayan okul müdürümüz varsa ilçe BT Koordinatörünü yada İl Milli eğitim Bilgisayar ve Sınav Hizmetleri Birimini arayarak isminizi teyid ettirebilir.
Not: Son dakikada yaşanan bu aksaklık için özür dilerim.
ist_koord' Alıntı:Arkadaşlar onaylarınız alındı ancak ilçelerinize gelecek üst yazı şube müdürümüzün imzasında kendiside Fatih Projesi ile okulları ziyarette olduğu için okullarınıza yazı gelmedi. Öğlenden sonra müdür bey yerine geçmiş olcak ilk iş onayın üst yazısı ile ilgili kendisiyle görüşeceğim ve umuyorum bugün imzalanıp ilçelere gelecektir.
Ayrıca onay listeleri İlçe BT Koordinatörlerine e-posta ile gönderildi. Sıkıntı yaşayan okul müdürümüz varsa ilçe BT Koordinatörünü yada İl Milli eğitim Bilgisayar ve Sınav Hizmetleri Birimini arayarak isminizi teyid ettirebilir.
ist_koord' Alıntı:Arkadaşlar onaylarınız alındı ancak ilçelerinize gelecek üst yazı şube müdürümüzün imzasında kendiside Fatih Projesi ile okulları ziyarette olduğu için okullarınıza yazı gelmedi. Öğlenden sonra müdür bey yerine geçmiş olcak ilk iş onayın üst yazısı ile ilgili kendisiyle görüşeceğim ve umuyorum bugün imzalanıp ilçelere gelecektir.
behise' Alıntı:Küçükçekmece ilçesindeyim bana başvuru formu gelmedi. Başvurmadım. Bu durumda ne olur?
hocam pendik meb güzel çalışıyor demek ki , bizimkiler üç ayda bir siteyi güncellerler..masterkartall' Alıntı:Pendik Mem sitede yayınlamış..
http://pendikmeb.gov.tr/default.asp?mn= ... dB=(YEN%DD)%20B%DDTEFO%20G%D6REVLEND%DDRMELER%DD%20ONAYLANDI&dT=06.02.2012
behise' Alıntı:Küçükçekmece ilçesindeyim bana başvuru formu gelmedi. Başvurmadım. Bu durumda ne olur?