İstanbul'da görevlendirmeler

Kodla Büyü

masterkartall

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar 2. döneme resmen başladık ama formatör görevlendirmeleri gelmedi henüz. Bilgisi olan var mı ?

Hocam görevlendirme başvuruları yapıldı tamam, görevlendirme henüz gelmedi haberi olan var mı diyoruz ...

Umarım bugün yada yarın gelir. Yazı daha sonra gelip ayın 6 sında göreviniz başlamıştır ibaresi bulunsa bile idareyle ek ders problemi yaşıyoruz.

Yok efendim yazının geldiği tarihten itibaren görevlendirme başlarmış. Dolayısıyla ekders de bundan sonra alabilirmişiz.

Ben tüm gün okuldaydım desende idareyi ikna etmek çok zor oluyor. :-1:

tarik8411' Alıntı:
Umarım bugün yada yarın gelir. Yazı daha sonra gelip ayın 6 sında göreviniz başlamıştır ibaresi bulunsa bile idareyle ek ders problemi yaşıyoruz.

Yok efendim yazının geldiği tarihten itibaren görevlendirme başlarmış. Dolayısıyla ekders de bundan sonra alabilirmişiz.

Ben tüm gün okuldaydım desende idareyi ikna etmek çok zor oluyor. :-1:
umarım hocam öyle olur,
haftalık program değişcek beni bekliyorlar :verymad:

Arkadaşlar onaylarınız alındı ancak ilçelerinize gelecek üst yazı şube müdürümüzün imzasında kendiside Fatih Projesi ile okulları ziyarette olduğu için okullarınıza yazı gelmedi. Öğlenden sonra müdür bey yerine geçmiş olcak ilk iş onayın üst yazısı ile ilgili kendisiyle görüşeceğim ve umuyorum bugün imzalanıp ilçelere gelecektir.

Ayrıca onay listeleri İlçe BT Koordinatörlerine e-posta ile gönderildi. Sıkıntı yaşayan okul müdürümüz varsa ilçe BT Koordinatörünü yada İl Milli eğitim Bilgisayar ve Sınav Hizmetleri Birimini arayarak isminizi teyid ettirebilir.

Not: Son dakikada yaşanan bu aksaklık için özür dilerim.

ist_koord' Alıntı:
Arkadaşlar onaylarınız alındı ancak ilçelerinize gelecek üst yazı il müdürümüzün imzasında kendiside Fatih Projesi ile okulları ziyarette olduğu için okullarınıza yazı gelmedi. Öğlenden sonra müdür bey yerine geçmiş olcak ilk iş onayın üst yazısı imzalanıp ilçelere gelecektir.

Ayrıca onay listeleri İlçe BT Koordinatörlerine e-posta ile gönderildi. Sıkıntı yaşayan okul müdürümüz varsa ilçe BT Koordinatörünü yada İl Milli eğitim Bilgisayar ve Sınav Hizmetleri Birimini arayarak isminizi teyid ettirebilir.

Hocam ilginize teşekkürler.

ist_koord' Alıntı:
Arkadaşlar onaylarınız alındı ancak ilçelerinize gelecek üst yazı şube müdürümüzün imzasında kendiside Fatih Projesi ile okulları ziyarette olduğu için okullarınıza yazı gelmedi. Öğlenden sonra müdür bey yerine geçmiş olcak ilk iş onayın üst yazısı ile ilgili kendisiyle görüşeceğim ve umuyorum bugün imzalanıp ilçelere gelecektir.

elinize sağlık hocam

ist_koord' Alıntı:

Açıklama ve ilgin için teşekkürler hocam

Geri