İstanbuldaki Liseleri Denetmenler Geziyormuş..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gencbora
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

gencbora

Site Gezgini
Arkadaşlar İstanbuldaki tüm liseleri bakanlık denetmenleri geziyormuş (eski adıyla müfettişler) okuluna bu kapsamda denetmöen gelen var mı? Varsa b.t Rehperliğinde nelere bakıyorlar ben okulda bt. rehper görevlendirmesindeyim dersim yok sınıfım yok nelere bakılır sizce?

dün müdürümüz bizede aynı şeyi söyledi. bende sizin gibiyim hocam bizi çok kale alacaklarını sanmıyorum bence çünkü akıllı tahtalarla ilgili en ufak bir bilgileri yada fikirleri olmayacaktır olsada yaptıklarımızı anlatırız imajlar içerik yüklemeleri filan yani birtek planınız elinizde olsun belki onu sorarlar oda burda forumda vardı arkadaşlardan biri eklemişti ben 2 çıktı alıp birini idareye teslim ettim sizde öyle yaparsınız oldu bitti amaaan hocam bakanlık bizi tınlamıyor müfetttişleri ne yapsın

aynı anda mı göndermiş acaba bakanlık müfettişlerini bizim ilçede de geziyorlarmış. yakında damlarlar.

bir tane planım var , bir tane de şubat ayı raporum , başka birşeyim yok.
bugün siteye fotoğraf albümü yüklüyorum, gelsinler birer çay söyler içeriz hep beraber :)

Burada da geziyorlar ama henüz uğramadılar hiçbir şeyim hazır değil planım bile yok :scared:

sanırım sadece liseleri gezmiyorlar. Hafta başında bizim okula da gelecek dediler ama öğleden sonra geldikleri için bizim okul bitmişti. Öğleden sonra da ilkokul war 1. sınıfların dersine girecekler diye duyduk. Ortaokulda bi şey yapmadılar yani.

benim bu dönem başladığım lisede ilk dönem gelmişler
eski BTR arkadaştan fatihle ilgili 25 sayfalık rapor istemişler
birde bazı öğretmenlerin dersine girmişler 10 gün kalmışlar okulda.

neee 10 günmü kalmışlar...gümüşhanedede geziyorlar.hergün gelıek diyorlar ama henuz gelmedi kimse liselerdeler

ilk ve ortaokullarda 4+4 sistemiyle ilgili araştırma yapıyorlar. bütün illerde var sanırım. liseleri de geziyorlar. bundaki amaç anadolu liselerini düz liselere çevirmek olabilir.

Geri