İSTEĞE BAĞLI ZORUNLU FORMATÖR ÖĞRETMEN GÖREVLENDİRMESİ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Zizu_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

Zizu_

Süper Üye
Süper Üye
İstanbulda yapılan görevlendirmeye şu ismi verdim

Neden mi,
İsteğe bağlı nasıl olur sizce,
Okulda 2 tane durum olur.
Birinde derse girmesi gereken Bt öğretmeni
İkincisi ise okulun bt işleri ile ilgilenecek Formatör Öğretmen

Fakat bizim durumumuzda isteğe bağlı bir durum yok, ders yok çünkü
bunun da olmadığını bile bile 2 okul seçeneği getirdiler
Neden peki çünkü ders olmayan, norm fazlası olan öğretmen arkadaşım mecburen formatörlüğü seçecekler
Sonuçta sen seçtin hocam biz isteğe bağlı yaptık olacak.

Şimdi bazı arkadaşlar diyebilir hocam siz de ne istediğinize bir karar verin isteğe bağlı yapıldı diye
Ama emin olun arkadaşlar çoğu arkadaş zorunluluktan seçiyor.

Anlamadığım 2.nokta şu an daha ders programları, seçmeli dersler belli değilken apar topar 1 gün içinde karar vermemizi istiyorlar.
Valla her sene diyorum ki bundan kötüsü olamaz, ama hep kötüsü oluyor.
Her sene umudum biraz daha kırılıyor.
Branş değişikliği isteyen arkadaşlara hep burda karşı çıktım neden bölümünüzü savunmuyorsunuz diye
Hepsinden ÖZÜR DİLİYORUM, Hepsi HAKLILARMIŞ
Bizim bölümden birşey olacağı yok, bütün hevesim, bütün şevkim dibe vurmuş durumda...
Neyse hepinize Allah Kolaylık Versin...

hocam dediklerinde haklısın ama senin yaptığın sitelerin bazılarına baktımda güzel tasarımların var istanbul gibi bir yerde sana bu işlerden ekmek çıkmıyor mu? yani sen istemezsen formatörlüğü dışarıda iş kovalasan bence daha karlı olursun

evrim0626' Alıntı:
hocam dediklerinde haklısın ama senin yaptığın sitelerin bazılarına baktımda güzel tasarımların var istanbul gibi bir yerde sana bu işlerden ekmek çıkmıyor mu? yani sen istemezsen formatörlüğü dışarıda iş kovalasan bence daha karlı olursun
Zaten ben istemeyecem hocam, dediğiniz gibi yapmayı düşünüyorum.
Sadece yazıyı hepimizin durumu için yazdım.

Zizu_' Alıntı:
İstanbulda yapılan görevlendirmeye şu ismi verdim

Neden mi,
İsteğe bağlı nasıl olur sizce,
Okulda 2 tane durum olur.
Birinde derse girmesi gereken Bt öğretmeni
İkincisi ise okulun bt işleri ile ilgilenecek Formatör Öğretmen

Fakat bizim durumumuzda isteğe bağlı bir durum yok, ders yok çünkü
bunun da olmadığını bile bile 2 okul seçeneği getirdiler
Neden peki çünkü ders olmayan, norm fazlası olan öğretmen arkadaşım mecburen formatörlüğü seçecekler
Sonuçta sen seçtin hocam biz isteğe bağlı yaptık olacak.

Şimdi bazı arkadaşlar diyebilir hocam siz de ne istediğinize bir karar verin isteğe bağlı yapıldı diye
Ama emin olun arkadaşlar çoğu arkadaş zorunluluktan seçiyor.

Anlamadığım 2.nokta şu an daha ders programları, seçmeli dersler belli değilken apar topar 1 gün içinde karar vermemizi istiyorlar.
Valla her sene diyorum ki bundan kötüsü olamaz, ama hep kötüsü oluyor.
Her sene umudum biraz daha kırılıyor.
Branş değişikliği isteyen arkadaşlara hep burda karşı çıktım neden bölümünüzü savunmuyorsunuz diye
Hepsinden ÖZÜR DİLİYORUM, Hepsi HAKLILARMIŞ
Bizim bölümden birşey olacağı yok, bütün hevesim, bütün şevkim dibe vurmuş durumda...
Neyse hepinize Allah Kolaylık Versin...

Evet onu bende anlamadım madem ders programları, seçmeli dersler belli değilken http://www.bilgisayarbilisim.net/ok...ni-f28/istanbul-okul-formatorlugu-t92694.html bu adreste arkadaşlar neden hemde geçen hafta çığırtkanlık yapmışlar neden çıkmıyor kaç saat derse gireceğiz biz nasıl yapacağız falan diye
keşke o başlığada ne bileyim 5'inde falan yani bu şartlar yokken ortada

GÖREVLENDİRME GELMESİN DAHA DERS PROGRAMI BELLİ DEĞİL NEDEN İSTİYORSUNUZ ÇIKSIN DİYE SONRA çıksın yazsaydı birileri emin olun bunu da müdür beye iletirdik ama inanın yada inanmazsanız o başlığa gidip bakın bir kişide daha yazı gelmesin birşey olmasın ders programı belli değil dememiş aksine program belli bu saate kadar niye gelmedi yazı falan filan diye.

Ya arkadaşların programları belli ve kitlenin kalanı umurlarında değil yada ders programları onlarında belli değilken yalandan çığırtkanlık yapıp baskı oluşturmaya çalışmışlar. Bak bilemedim şimdi.

Neyse hocam buda gelir bu da geçer
2.dönem ne olur seneye ne olur zaten belli değil, alıştık böyle yaşamaya
1 gündür düşünüyorum kafama ağrılar girdi.
Sonuç: Maaş karşılığı girmeye karar verdim.
Formatör arkadaşlara şimdiden kolaylıklar dilerim

Aynen katılıyorum ve aynı düşünceleri paylaşıyorum.
Çok yakın zamanda görmesem de birgün branşımıza ve bize gereken değer verileceğini düşünüyor ve umuyorum.

Geri