İthalatçı firma garantili S4

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bas_kan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
hocam korkmana gerek yok. Fazla para vermene gerek yok. Sen al ve pişman olmazsın.

Hocam S5 1600Tl S4 bonus kampanyasıyla 900Tlye gelecek.. Fiyat samsung garantili ürüne göre çok ucuz ama ithalatçı garantiside sıkıntıysa 900Tlde az para değil..

Bence şu an her işi gören ve kullanılabilir performans/fiyat oranı en yüksek olan telefon S3

G2 cok daha mantikli, ben gittigidiyordan paralel ithalat almistim bir daha resmi garantili tel almam.

s3 samsungun kullanıcılarına attığı en büyük kazıktır. 1 gb ram ile android 4.2 den sonra bir daha güncelleme almayacak maalesef.
o yüzden en azından s3 neo yada s4 le devam edebilirsiniz.
s2 bile android 2.2 ile başladı 4.2 ye kadar güncelleme aldı.gerisini siz düşünün. güncelleme almayacak telefona para verilmez.

hocam garantiyi unut ithalatçı garantili alıyorsa. allaha emanet gittiği kadar kullanacaksın.. imei numarası bile çakma olacak.

Hocam tlf orjinal S4 ben de aldım. Garanti hikaye zaten bu telefonlar durup dururken bozuluyor düştüğünde de ekran kırılıyor. En ufak bir sorunda garanti kapsamı dışında kullanıcı hatası diyor çok uçuk ücretler çıkarıyorlar. Benim S4 3. Kattan düştü ekran paramparça oldu kendi imkanına 350 tl ye orjinal ekranı taktım. Servis aynı ise 600 den fazla masraf çıkarır. Paralel ithalata tek sorun güncelleme, onu da bilgisayarınız idin programıyla kendimiz hallediyor. Bence çok para vermeye gerek yok al gitsin

bidene' Alıntı:
hocam garantiyi unut ithalatçı garantili alıyorsa. allaha emanet gittiği kadar kullanacaksın.. imei numarası bile çakma olacak.

hocam orijinal s4 imei diyo kendi imeisiyle gelecekmiş yani

Geri