İZMİR BT REHBERLİĞİ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fcig
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

fcig

Site Gezgini
İzmir BT rehberliği görevlendirmesi umarım en kısa sürede gerçekleşir. Bu başlıkta bilgilendirme yapabiliriz arkadaşlar..

başvuruların yeniden alınması gerekmez mi? çünki önceki koşullarla bunlar aynı değil.. yeniden başvuru alınmalıdır.

adali35' Alıntı:
başvuruların yeniden alınması gerekmez mi? çünki önceki koşullarla bunlar aynı değil.. yeniden başvuru alınmalıdır.

Tekrar başvurular alınacak hocam eğitici formatörümüzden öğrendiğimiz kadarıyla. Zaten diğer başvurular durdurulmuştu bu çalışmalar nedeniyle.

fcig' Alıntı:
adali35' Alıntı:

Tekrar başvurular alınacak hocam eğitici formatörümüzden öğrendiğimiz kadarıyla. Zaten diğer başvurular durdurulmuştu bu çalışmalar nedeniyle.

bu haber çok iyi oldu şimdi..

az önce bilgi şlem bölümüyle görüştüm başvurular yeniden olacakmış

yazıya göre en az yada en fazla su saat kadar derse girilecek diye birşey yazmıyor hocam benim anladığım kadarıyla okulumuzda kaç saat dersimiz varsa benim 5 saat var ve gireceğim herhalde ancak okulunda ders seçilmemiş olup bt laboratuvarı kapatılan arkadaşlar ne olacaklar diye düşünüyorum sanırım onlarda başka okullarda görev alacaklardır oranın dersine girip formatörü olacaklardır sanırım...
ayrıca sınıf öğretmeni olan arkadaşlar da var formatörlük belgesi olan mesela ilçelerde norm fazlası bekleyen ve formatörlük belgesi olmayan sınıfçı arkadaşlar; şu an sınıf verilmiş ve formatörlük belgesi olan arkadaşların yerine sınıflara getirilip formatör arkadaşlarda boşta kalan okullara gidebilmesi için bir çalışma yapılacak mı acaba böylece yıllardır formatörlük yapan arkadaşlar işlerine devam edebilir ve norm fazlası bekleyen arkadaşlar da tekrar ekders alarak derse girip çıkarlar ? acaba ilimizde bununla ilgili bir çalışma var mı?

Bende yazıyı bugün çıkarıp okul müdürüme verdim. Ben araştırayım dedi. İzmir'de bu konuda bir hareket yok sanırım.

izmir baştan beri bu konuda çok yavaş neden kaynaklanıyor bilmiyorum ilginç

makikosan' Alıntı:
Bende yazıyı bugün çıkarıp okul müdürüme verdim. Ben araştırayım dedi. İzmir'de bu konuda bir hareket yok sanırım.

Başvuruların alınacağı bilgisi verildi, ilçeden yazı gelmeden yapılabilecek birşey olduğunu sanmıyorum.

Gerçekten biraz yavaş ilerliyor İzmir.. Ankara ve İstanbul da büyük iller, ama çoktan başvurularını aldı..

hocam izmir her konuda yavaş çok şükür arkadaş ben anlamıyorum ince eleyip sık dokuyacağız dediler bundan önceki ilk görevlendirme yazısında ne oldu peki herkesi elediler valla ince ince elediler o kadar şart şurt koydular resmen bir ay bekledik ben aynı yazıyı 2 günde çıkartırım ne de olsa yazının ana fikri hiçbirinize herhangibir hak vermeden köle gibi çalıştıracağız oldu ve bir ayda tamamlandı resmen:)

2012-2013 Egitim-Ögretim Yili Formatör Görevlendirilmesi Basvurulari 26 Eylül 2012 itibariyle müdürlügümüz bilgi islem bölümü tarafindan alinmis 27-28 Eylül 2012 tarihlerinde komisyon üyelerinin çalismalari ile basvurulari geçerli olan ögretmenlerimiz belirlenmisti. Yenilik ve Egitim Teknolojileri Genel Müdürlügü'nden gelen bilgi ile bu görevlendirmeler 01.10.2012 tarihinde askiya alinmisti.
Yenilik ve Egitim Teknolojileri Genel Müdürlügü tarafindan 02.10.2012 tarihinde 28/09/2012 tarih ve 16791 sayili yazisi ile "Bilisim Teknolojileri Rehberlik Görevi" adi altinda Öncelik Fatih Projesi Kapsami okullarina görevlendirilmek üzere basvurular alinacaktir. Ögretmenlerimize duyurulur.

İşaretlediğim cümleden çıkan sonuç, görevlendirme başvurularının 02 Ekim 2012 tarihinde alınacağıdır. Ancak ilçelere yazı gelmediğine göre yanlış yazmışlar diyeceğiz... :roll:

bize gelen yazıda 8 ekim ptesi 13:00 son başvuru tarihi. ben bu sene bebeğimden dolayı başvurmayacağım. derslerimi 3 güne toplattım. sağolsun bu konuda müdürümle anlaşma sağlayabildik :)

Son başvuru Pazartesi. Tercih yapan arkadaşlar kendi okulunuzu mu tercih ettiniz sadece?

Bugün ben çıktıktan sonra okula yazı gelmiş sayın müdürüm aradı dediki pazartesi sabah çok erken gel 3 tane form var doldurulması gereken ve anca bir saate doldururuz...bir de komisyondan geçecekmiş başvurular diye..bir bilgisi olan var mı? aslı varmı bu cümlelerin yoksa normal başvuru mu bakanlıktan yayımlanan başvuru dışında acaba İzmir mem yine kendi kafasından yeni birşeyler mi çıkardı diye düşündüm...

yusufaltunhan' Alıntı:
Bugün ben çıktıktan sonra okula yazı gelmiş sayın müdürüm aradı dediki pazartesi sabah çok erken gel 3 tane form var doldurulması gereken ve anca bir saate doldururuz...bir de komisyondan geçecekmiş başvurular diye..bir bilgisi olan var mı? aslı varmı bu cümlelerin yoksa normal başvuru mu bakanlıktan yayımlanan başvuru dışında acaba İzmir mem yine kendi kafasından yeni birşeyler mi çıkardı diye düşündüm...
Yok hocam, bakanlıktaki yazıların aynısı geldi okulara. Eğitici formatörümüz sadece kendi okulunuz tercih etmeyin dedi. Tercih yapan arkadaşlar nasıl bir seçim yaptı???

Geri