B bilgisayarcım Aktif Üye Mesajlar 231 22 Temmuz 2013 #2 benim gelmedi. ama bugün ilçe ile gidip alacakmış. bugün öğleden sonra ilçeye gelecek inş.
branta Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 506 22 Temmuz 2013 #3 bilgisayarcım' Alıntı: benim gelmedi. ama bugün ilçe ile gidip alacakmış. bugün öğleden sonra ilçeye gelecek inş. Genişletmek için tıkla ... Dijtal ortamda gelmiyor mu ?
bilgisayarcım' Alıntı: benim gelmedi. ama bugün ilçe ile gidip alacakmış. bugün öğleden sonra ilçeye gelecek inş. Genişletmek için tıkla ... Dijtal ortamda gelmiyor mu ?
branta Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 506 23 Temmuz 2013 #4 Bizim ilceye de an itibari ile sinifcilarin bir kismi gelmis branscilarin yokmus.. Nasil is anlamadim?
Bizim ilceye de an itibari ile sinifcilarin bir kismi gelmis branscilarin yokmus.. Nasil is anlamadim?
B bilgisayarcım Aktif Üye Mesajlar 231 23 Temmuz 2013 #5 dun ile gitmemişler. kararname gelince mail atacaklarmış. hala bekliyoruz. ilçeye kimseninki gelmedi
B bilgisayarcım Aktif Üye Mesajlar 231 26 Temmuz 2013 #7 Benim çarşamba gunu geldi. Ile gidip aldilar.