İzmir BTR ne zaman belli olacak?

Kodla Büyü
valiliğe gitmiş onay için valilik ne zman onaylar ilçöelere gönderirse ilden öyle söylediler

onay ne zaman gelirse o zaman başlamak bence en doğrusu

normalde onay tarihinden öncesi sayılmaz. yazıda 16 sından itibaren olmak üzere diye ibare var. okul müdürleri ilçeye sorarlar hangi günden itibaren ücret ödeyeceğiz diye. yazıyı kim nasıl yorumlarsa ona göre sonuçlanır. yıllardır böyle :))

İzmirde bazi kendini uyanik zanneden arkadaslar yuzunden bu is uzamis.herkes kendi okulunu isteyip lise istememis. Nasil olsa liseye gidecek enayi bulunur mantigiyla.bazi liseler bos kaldigi icin sorun cikmis v lise harici gorevlendirmeler buyuk ihtimal olmayacakmis..duyumlarim boyle..

dersin zorunlu olmasıyla beraber 20-25 saat arası derse giren öğretmenlerin sayısı arttı (bende dahil) Bu nedenle geçen seneye göre lise tercihinde sorun olacağı belliydi. Örneğin 22 saat derse giren adam arada kendi okuluna da yardım edecek birde liseye mi gidecek? Bunun için öğretmenlerin suçlanması doğru bulmuyorum bu şartı koyanların hatasıdır.

Arkadaşlar bayraklıdaki 4 liseden 1 si boş kaldığı için kimsenin görevlendirmesi yapılmayacakmış. Bir toplantı yapıldı ve bize önce o liseyi isteyen var mı diye soruldu, kimse istemeyince de hiçbirinizin görevlendirmesi yapılmayacak denildi. 5 dk süren toplantı böyle bitti. Tek aklıma takılan o liseyi istemeyen olduğunda gerçekten yasal olarak bizlere görevlendirme hakkı tanınmama durumu varmı? Şu an görevlendirme sonucunun açıklanmasını bekliyorum, durumu takip ediyorum..

Arkadaşlar bayraklıdaki 4 liseden 1 si boş kaldığı için kimsenin görevlendirmesi yapılmayacakmış. Bir toplantı yapıldı ve bize önce o liseyi isteyen var mı diye soruldu, kimse istemeyince de hiçbirinizin görevlendirmesi yapılmayacak denildi. 5 dk süren toplantı böyle bitti. Tek aklıma takılan o liseyi istemeyen olduğunda gerçekten yasal olarak bizlere görevlendirme hakkı tanınmama durumu varmı? Şu an görevlendirme sonucunun açıklanmasını bekliyorum, durumu takip ediyorum..

Valla hocam yasal dayanak var gelen yazida liseler bos kalirsa diger okullara gorevlendirme yapilmayacak diyor..ama liselere secenlere olmasi lazim yaziya gore..

Fatih projesinin olduğu okulların öncelikli olarak dolması planlanırken, kimse kendi okulunun dışında görev almak istemediği için sorun çıkıyor.
Anlaşılan projenin uygulandığı okullarda BT rehber açığı var.

17 si itibari ile onaylar ilçe milli eğitim müdürlüğüne ulaşmıştır. Görevlendirmeler 18.09.2013-24.01.2014 tarihleri arasını kapsamakta.

Arkadaşlar görevlendirmelerle ilgili bir duyumu olan yok mu hala? Bu kadar uzaması normal değil, yapıldıysa da yapılmadıysa da duyursunlar artık, iyice saçmaladılar gerçekten.

Karabela' Alıntı:
Arkadaşlar görevlendirmelerle ilgili bir duyumu olan yok mu hala? Bu kadar uzaması normal değil, yapıldıysa da yapılmadıysa da duyursunlar artık, iyice saçmaladılar gerçekten.
18 eylül itibariyle görevlendirmeler yapıldı hocam. Ancak bazı ilçelerde ortaokullara görevlendirme yapılmadı diye biliyorum. Galiba Bayraklı da onlardan birisi.

computing' Alıntı:
Karabela' Alıntı:
18 eylül itibariyle görevlendirmeler yapıldı hocam. Ancak bazı ilçelerde ortaokullara görevlendirme yapılmadı diye biliyorum. Galiba Bayraklı da onlardan birisi.

Saol hocam , meb.den bi genel duyuru yapilmadi o yuzden tereddutte kalmistim.

Geri