:alkis: :++: bilgi için teşekkür ederim.hemenyardim' Alıntı:Formatörlük yazıları bugün itibarı ile okullara gelecek. Başvurmayı düşünenler için son tarih 8 Eylül. Bilişim Teknolojileri öğretmenleri için bir zorunluluk yok. Formatörlük istemiyorum şeklinde bir dilekçe vermeleri yeterli.
tdemirparmak' Alıntı:Ayrıca haftada bir gün başka okulda görev verilecekmiş.
coder_84' Alıntı:arkadaşlar bu formatörlük yazısını bana bu siteden yollayabilecek var mı ? yönetmeliğin nasıl olduğunu çünkü okulumda bilişim öğretmeni olarak kadrom var fakat idareciler sınıf öğretmeni olan kişiyle çalışmak istediğini ve yönetmeliği kendisine söylediğim halde benim yanlış bildiğimi beyan ediyor ve anlamamakta diretiyor..bende yazılı dilekçemle başvurmak istiyorum o yüzden bu mevzuatı bulmam gerek nasıl bulabilirim sizlerde var mı ?
adali35 arkadaşım 26 Aralık'ta toplantı yarın diye yazmış . Siz 3 Ocak'ta toplantı il bazında olacakmı diyorsunuz hocam.mustiege' Alıntı:Yarın toplantı il bazında mı?
oznrcll' Alıntı:SON başvuru tarihi 18 ocak denmiş yazıda bu tarihten sonrakiler kesinlikle kabul edilmeyecektir diyede eklenmiş. birde haftanın bir günü bilişim rehberliği adı altında başka bir okula gidileceğinden bahsedilmiş ilk kez görevlendirme de böyle bir ibare var bakalım uygulamaya konulacakmı??
Evet cuma günleri ilk dönem uygunlandı, ikinci okul sorumluluğu vardı. Gidiyoruzoznrcll' Alıntı:SON başvuru tarihi 18 ocak denmiş yazıda bu tarihten sonrakiler kesinlikle kabul edilmeyecektir diyede eklenmiş. birde haftanın bir günü bilişim rehberliği adı altında başka bir okula gidileceğinden bahsedilmiş ilk kez görevlendirme de böyle bir ibare var bakalım uygulamaya konulacakmı??