İzmir formatörlük

Kodla Büyü
Hayır henüz başlamadı, eylül ayında talepler alınacak. Ayrıca İzmir'de formatörlük zorunlu değil, isteğe bağlı.

Formatörlük yazıları bugün itibarı ile okullara gelecek. Başvurmayı düşünenler için son tarih 8 Eylül. Bilişim Teknolojileri öğretmenleri için bir zorunluluk yok. Formatörlük istemiyorum şeklinde bir dilekçe vermeleri yeterli.

hemenyardim' Alıntı:
Formatörlük yazıları bugün itibarı ile okullara gelecek. Başvurmayı düşünenler için son tarih 8 Eylül. Bilişim Teknolojileri öğretmenleri için bir zorunluluk yok. Formatörlük istemiyorum şeklinde bir dilekçe vermeleri yeterli.
:alkis: :++: bilgi için teşekkür ederim.

Torbalı Anadolu Lisesi'nde görev yapıyorum. Bugün Torbalı ilçe koordinatörüyle görüştüm. Tüm okullardaki bilişim teknolojileri öğretmenlerinden formatörlük isteyip istemediklerine dair dilekçe alınıyormuş (istemezlerse istemediklerine dair dilekçe yazılması zorunluymuş).

İzmir İl Milli Eğitim'in uygulaması gereği, görev almak isteyenler kendi okulları veya ilk sırada tercih ettikleri okulun yanı sıra haftada bir gün de ikinci bir okulda görevlendiriliyormuş. Bir de son başvuru 08 Eylül 2011 imiş.

Ayrıca formatör öğretmenliğin kadro alması için gerekli çalışmaların yapıldığından haberdarlarmış ve Ağustos ayında kadroların verilmesini bekliyorlarmış. Ancak Milli Eğitim Bakanı değişince bu konudaki gelişmeler de bir anda durdurulmuş.

tdemirparmak' Alıntı:
Ayrıca haftada bir gün başka okulda görev verilecekmiş.

Evet cuma günleri olacakmış ben de duydum ama biz ders saatimizi 15 saat kendi okulumuzda doldururken ve görev tanımlarımız dahil yönetmelikte de böyle bir şey geçmezken bizi nasıl başka bir okulda görevlendirebilir il milli eğitim ? Bu konuda daha fazla bilgisi olan arkadaşlar varsa, bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim, saygılar.

arkadaşlar bu formatörlük yazısını bana bu siteden yollayabilecek var mı ? yönetmeliğin nasıl olduğunu çünkü okulumda bilişim öğretmeni olarak kadrom var fakat idareciler sınıf öğretmeni olan kişiyle çalışmak istediğini ve yönetmeliği kendisine söylediğim halde benim yanlış bildiğimi beyan ediyor ve anlamamakta diretiyor..bende yazılı dilekçemle başvurmak istiyorum o yüzden bu mevzuatı bulmam gerek nasıl bulabilirim sizlerde var mı ?

coder_84' Alıntı:
arkadaşlar bu formatörlük yazısını bana bu siteden yollayabilecek var mı ? yönetmeliğin nasıl olduğunu çünkü okulumda bilişim öğretmeni olarak kadrom var fakat idareciler sınıf öğretmeni olan kişiyle çalışmak istediğini ve yönetmeliği kendisine söylediğim halde benim yanlış bildiğimi beyan ediyor ve anlamamakta diretiyor..bende yazılı dilekçemle başvurmak istiyorum o yüzden bu mevzuatı bulmam gerek nasıl bulabilirim sizlerde var mı ?

Bizim okulda kurumnetten gelen yazı ve ekleri tümü bu hocam. İzmir memin ilgi tuttuğu yazılar falan filan. Benim de bildiğim hak senindir.

Ekli dosyalar

Arkadaşlar ben eylülde alınan olura baktım görevlendirmemiz 20.01.2012 tarihinde bitiyor. sanırım izmir bu görevlendirmeyi böyle yapmış. II. dönem başlamadan da diğer görevlendirmeler yapılır sanırım

mustiege' Alıntı:
Yarın toplantı il bazında mı?
adali35 arkadaşım 26 Aralık'ta toplantı yarın diye yazmış . Siz 3 Ocak'ta toplantı il bazında olacakmı diyorsunuz hocam.

thalassa arkadaşın dediği gibi mevcut formatörlük onayları 20 Ocak 2012 tarihine kadar devam etmekte. İlgili arkadaşlar formatörlük başvuru taleplerini 20 Ocak'a yakın bir tarihte alacaklardır.

SON başvuru tarihi 18 ocak denmiş yazıda bu tarihten sonrakiler kesinlikle kabul edilmeyecektir diyede eklenmiş. birde haftanın bir günü bilişim rehberliği adı altında başka bir okula gidileceğinden bahsedilmiş ilk kez görevlendirme de böyle bir ibare var bakalım uygulamaya konulacakmı??

oznrcll' Alıntı:
SON başvuru tarihi 18 ocak denmiş yazıda bu tarihten sonrakiler kesinlikle kabul edilmeyecektir diyede eklenmiş. birde haftanın bir günü bilişim rehberliği adı altında başka bir okula gidileceğinden bahsedilmiş ilk kez görevlendirme de böyle bir ibare var bakalım uygulamaya konulacakmı??

hocam cuma günleri için 2. okul görevi zaten yapılıyordu yeni bir şey değil

oznrcll' Alıntı:
Evet cuma günleri ilk dönem uygunlandı, ikinci okul sorumluluğu vardı. Gidiyoruz :)

Geri