Merhaba arkadaşlar, İzmir İnternet Haftası'nda geçen yıl olduğu gibi bu yıl da iyi örnekler sergilenecek ve çeşitli konularda atölye çalışmaları yapılacak. Başvuru adresi şöyle: http://www.izmirmembis.gov.tr/basvuru/
Elbette atölyelerden bizim için daha önde olanı BTY ve Scratch.
BTY Atölyesinde İzmir zümresi tadında paylaşımlar yapmak istiyoruz.
Scratch Atölyesinde elimizdekileri ve deneyimlerimizi paylaşmak istiyoruz.
Bu iki atölye çalışmasına İzmir'de görev yapan arkadaşları davet ediyoruz. Çalışma "düz anlatım" ile yapılmayacak Garanti ediyoruz. Hatta anlatım bile olmayacak. Olabildiğince uygulama yapıp tartışacağız. Ben ve Fatih hocamın görevi sadece katılımcı olmak, biz de deneyimlerimizi paylaşmaya çalışacağız.
15 Nisan Salı günü Karabağlar İTO Vakfı Süleyman Taştekin Teknik ve EML (UZEM)'de olacak. 30 kişilik, gayet ferah bir Uzaktan Eğitim Merkezi.
Son başvuru tarihi : 2 Nisan 2014 Çarşamba
Tanışmak, çay içmek, sohbet etmek ve bildiklerimizi paylaşmak için İzmir'deki zümrelerimizi bekliyoruz.
Elbette atölyelerden bizim için daha önde olanı BTY ve Scratch.
BTY Atölyesinde İzmir zümresi tadında paylaşımlar yapmak istiyoruz.
Scratch Atölyesinde elimizdekileri ve deneyimlerimizi paylaşmak istiyoruz.
Bu iki atölye çalışmasına İzmir'de görev yapan arkadaşları davet ediyoruz. Çalışma "düz anlatım" ile yapılmayacak Garanti ediyoruz. Hatta anlatım bile olmayacak. Olabildiğince uygulama yapıp tartışacağız. Ben ve Fatih hocamın görevi sadece katılımcı olmak, biz de deneyimlerimizi paylaşmaya çalışacağız.
15 Nisan Salı günü Karabağlar İTO Vakfı Süleyman Taştekin Teknik ve EML (UZEM)'de olacak. 30 kişilik, gayet ferah bir Uzaktan Eğitim Merkezi.
Son başvuru tarihi : 2 Nisan 2014 Çarşamba
Tanışmak, çay içmek, sohbet etmek ve bildiklerimizi paylaşmak için İzmir'deki zümrelerimizi bekliyoruz.