İzmirde Kalacak Yer Tavsiyesi

Kodla Büyü

muhalif33

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar İzmir merkezde ya da yakın ilçelerinde havalar güzel olursa yarıyıl tatilinde 1 hafta için 2 yetişkin, 2 çocuk kalabileceğimiz temiz ve güvenilir yerleri tavsiye edebilirmisiniz.
Sanırım öğretmen evlerinin çoğu kapalı. Daha önce kalıp memnun kaldığınız kurumsal yerler öncelikli olmak üzere, apart türü yerler de olabilir.

Önceki yıllarda İstanbul için, buradan tavsiye almış ve memnun kalmıştık.

Havalar güzel olursa, Merkez-Karşıyaka ve günübirlik Urla-Karaburun, Çeşme-Alaçatı, Selçuk-Kuşadası, Foça, Manisa gibi yerleri görme durumumuz olabilir (Gezmek için tavsiye edebileceğiniz yerleri de yazarsanız memnun olurum)

Not: DEU mezunuyum. Üniversiteyi bitirdikten sonra gitmeyeli yaklaşık 20 sene oldu.

Son düzenleme:
Hocam Konak Alsancak Karşıya Bornova civarındaki tüm öğretmen evleri deprem tehlikesi nedeniyle yıkım kararı çıkmış kapalı. Sadece Sabancı öğretmenevi var civarlarda o da çok pahalıydı. Bu yaz sizin gibi bizde internetten arama yaptığımızda bir MEB kafilesinin seminer kurs vs listeleri içerisinde gidilebilecek oteller kısmında görmüştüm ve ona istinaden gidip kaldık fena değil otel vesta ya gittik çok merkezi bi yerdi bı açıp inceleyin arayın uygunsa gidersiniz. Araç park için karşısında ücretli otoparkta mevcut

Hocam Konak Alsancak Karşıya Bornova civarındaki tüm öğretmen evleri deprem tehlikesi nedeniyle yıkım kararı çıkmış kapalı. Sadece Sabancı öğretmenevi var civarlarda o da çok pahalıydı. Bu yaz sizin gibi bizde internetten arama yaptığımızda bir MEB kafilesinin seminer kurs vs listeleri içerisinde gidilebilecek oteller kısmında görmüştüm ve ona istinaden gidip kaldık fena değil otel vesta ya gittik çok merkezi bi yerdi bı açıp inceleyin arayın uygunsa gidersiniz. Araç park için karşısında ücretli otoparkta mevcut
İzmirin merkezi binaları çok eski oluyor genelde. Deprem bölgesinden geleceğimiz için tedirgin oluyoruz zaten. Daha yeni ve kurumsal bina tercihimiz oluyor.

Bornova uygulama oteli var. Bornova foruma yakın ,konumu iyi. Ama hiç kalmadım. Bilgim yok.
Ben hizmetiçi Eğitime gittim 2 hafta kaldım 2017 idi. Aşçısı çok kötüydü. İçinde olduğu okul kendi bünyesine katmak için uğraşıyordu. Alırsak yemekler iyi olacak demişti müdür ama ne oldu bilmiyorum. Konumu çok iyi değil. Sadece forum Bornova var yanında o kadar. Etrafında birşey yoktu.

Son düzenleme:
Selçuk uygulama otelini tavsiye edebilirim hocam. Babam yıllarca idareciliğini yaptı 5-6 yıl önce çok temizdi standart bir kahvaltısı vardı. Çok bir beklentiniz olmasın. zaten amaç gezmek ve sadece gece konaklamak olunca temiz ve rahat edebileceğiniz öğretmen evi konforunda.. tabii yıllar önceden söz ediyorum ama hala öyledir diye düşünüyorum.

İLKSAN İZMİR KONUKEVİ var, geçen sene kaldık, temiz-güzel bir yer, yalnız tam merkezde olması dolayısıyla çok kalabalık bir yer. arabanızı otoparka koymanız lazım sürekli, otopark hemen dibinde ama orada gün içinde yer bulmak zor, araba asansörlü bir otopark, akşam geç vakit kapanmadan koymanız lazım,işyerlerinde çalışan gitmeye başladıklarında(5-6 civarı),
çok geç gelirseniz(saat 10 gibi) öğretmen evinin yanındaki yerlere sabaha kadar koyabilirsiniz, sabah tekrar çekmeniz lazım.
Araba koyma işi boktan açıkcası.
Arabamı koyarım bi daha çıkarmam derseniz iyi bir yer, gündüz 3 de geldiğinizde koyacak yer yok arabaya ama, biraz uzunca anlatmış oldum.

Bi daha kalmam otopark sıkıntısı yüzünden.

Bana da güvenilir, otopark sıkınıtısı olmayan merkezi bir otel lazım açıkcası.

Araştırmama göre Konak ve Alsancak çarşıda Kurum misafirhane binaları sanırım bayağı eski ve park sorunu olabiliyor.

Son düzenleme:
Mutfaklı 1+1 Apart veya Suitlerde kalmak Aile açısından sıkıntı olur mu? Olumsuz yönleri nelerdir?

Geri