ıp ayarları

Kodla Büyü

sedabote

Aktif Üye
mrb arkadaşlar,

öğretmen pc mde ıp ayarlarını elle girip ayarları kaydediyorum pc yi yeniden başlatıyorum fakat tekrar girip baktığımda otomatik olarak ıp al kısımları işaretli oluyor. kaydettiğim ıp numaraları kayboluyor.

Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
teşekkürler....

hocam bu sadece ip ye özel bir şey mi yoksa bilgisayara kaydettiğiniz herşey mi silinip sıfırlanıyor?

sadece ıp girişinde bu sorunu yaşıyorum.bilgisayarımda deepfreze gibi prog yok. ayarları kaydetip pc yi yeniden başlatmasam bile tekrar baktığımda otomatik hale gelmiş oluyor.

hocam deepfreze yada güvenlik kartı yoksa internet ayarlarınızı değiştiren bir trojan olabilir. benim aklıma başka birşey gelmiyor maalesef.

hocam bilgisayrınızda yaptığınız değişiklikler kaydediliyor mu ?eger deep freze yüklü ise yaptığınız değişikliklerin kaydedilmemesi normal.

evt kaydediliyor.deep freze yok pcm de.sadece ıp ayarlarını girip kaydettiğimde pencereyi kağatıp açınca otomatik al işaretlenmeş oluyor

Tamama bastığınızda hiçbir uyarı vermiyor mu? Eğer atamaya çalıştığınız ip aynı zamanda kablosuz bağdaştırıcıya yada farklı bir bağdaştırıcıya atanmışsa otomatik olarak ayarlar iptal ediilir hocam.

Combofix ile sistemi taradıktan sonra tekrar deneyin. Regedit kayırlarında sorun olmalı.

Geri