Şöyle bir Tornavida Takımını Nerede Bulabilirim ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SSDrive
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

SSDrive

Site Gezgini
Merhabâ arkadaşlar,

Ekseriyetle taşınabilir bilgisayarlar ve muhtelif donanımların içini açabilmek için ince uçlu bir tornavida takımına ihtiyaç duymaktayım.

Şöyle bir ürün buldum, fakat hem yurtdışıdır hem de fiyatı pahalıdır. Üstüne bir de yüklü miktarda kargo masrafı eklenebilir.

Türkiye'de bunun muâdili bir ürün bulabilir miyim acabâ ?

http://www.ifixit.com/Store/Tools/iOpener/IF145-198-3

Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim, hayırlı cum'uâlar dilerim.

xVmane.jpg

Hocam ince saplı olan, saatçi tornavidası olan.Sap ince olduğundan tam hakim olunamıyor inatçı ya da fazla sıkılmış diyeyim, öyle bir vidayla karşılaşınca sorun oluyor.En azından bu bende böyle, ya vidanın ya da tornavidanın ucu bozuluyor.
İlk mesajında paylaştığın gibi bir set bulabilirsen burada paylaşır mısın ?

ben 2009 da bimden almıştım hala tık demedi biri biraz ucu bozuldu ama gayet sıkıntısız dı 20 liraya cırcırlı tornavida lokma seti birde 4 tane yıldız ve düz tornavida seti idi geçenlerde şokun reklamında gördüm bu haftalarda gelecek gene benzerleri

Kilit' Alıntı:
Hocam ince saplı olan, saatçi tornavidası olan.Sap ince olduğundan tam hakim olunamıyor inatçı ya da fazla sıkılmış diyeyim, öyle bir vidayla karşılaşınca sorun oluyor.En azından bu bende böyle, ya vidanın ya da tornavidanın ucu bozuluyor.
İlk mesajında paylaştığın gibi bir set bulabilirsen burada paylaşır mısın ?

Tabii, bulmak nasîb olursa buradan sizinle de paylaşırım hocma :)

Bu arada, Kartal Otomasyon isimli firmaya cum'uâ günü e-posta göndermiştim. Fakat herhangi bir cevab alamadım. Posta kutularına pek bakmıyorlar sanırım.

Geri