ŞİMDİ NEDEN BU KADAR BİZİ UĞRAŞTIRDIKLARINI ANLIYORUM..

Kodla Büyü

whitetiger0006

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Ya dersler zorunlu oldu ama malesef hala bir sürü zümremiz buna sevinmeyi bırak üzüldüler. Yahu resmen ayaklar altına alındı branşımız. Biz bu habere sevinmeyelimde kim sevinsin. Aramızda ne kadar çok kendi branşına ihanet eden adam varmış böylelikle görmüş oldum. Allah hakkımızda hayırlısını nasip eylesin.

Sayın hocam mesele şu zümremizden bir kısmı yata yata derse girmeden para alma derdinde

Ben şunu savunuyorum, eğer okulun küçükse dersin az ise ve paraya ihtiyacın varsa ayrıca BTR ol, ama en azından dik durabileceksin

Ayrıca unutmayalım aramızda bayanlarda var ve bayanlar bu mesleği teknik eleman olmak için seçmediler

Dersim zorunlu olsun isterse labım olmasın bahçede işlerim dersi,bu çok önemli bir adım buna nasıl sevinmez insanlar anlamak mümkün değil.

paşalar gibi dersimizi işleriz. ne btr ne başkası. bizim amaçımız öğrencilere eğitim öğretim vermek ise amaçımıza uygun hareket edip dersimizi en verimli şekilde işleriz. Mükemmel bir haber normumuzu almamız.
:alkis:

bu yaşanan gerçek bir olaydır

Ankarada bir arkadaş müdüründen cuma günü için izin istiyor müdürü de tamam git hocam diyor tam kapıdan çıkarken geri çağırıyor ve aynen şöyle diyor, hocam zaten bir iş yaptığın yok sen bugünden(Çarşamba günü) git. Arkadaşın bana söylediği "üzülsem mi sevinsem mi bilemedim"...

Derslerin zorunlu olmasıyla bilgisayar öğretmenlerinin itibarı yeniden gelecektir.. Özellikle idarecilerin tutum ve davranışlarında önemli bir değişiklik olacaktır..
Sadece idarecilerin değil öğretmen ve öğrencilerinde bakışı değişecektir.. Artık not için yağ yakan öğrencilerle muhattap olmaya hazır olun :D

İçimizdeki dersi istemeyen "şuursuzlara" rağmen, ders zorunlu oldu ya, bundan sonra herşey olabilir artık :P

whitetiger0006' Alıntı:
Ya dersler zorunlu oldu ama malesef hala bir sürü zümremiz buna sevinmeyi bırak üzüldüler. Yahu resmen ayaklar altına alındı branşımız. Biz bu habere sevinmeyelimde kim sevinsin. Aramızda ne kadar çok kendi branşına ihanet eden adam varmış böylelikle görmüş oldum. Allah hakkımızda hayırlısını nasip eylesin.

hocam ihanet demeyin btr olmanın da dezavantajları olduğu kadar avantajları da vardı.benim için taşımalı bir okulda nöbet tutmamak çok önemli bir şey mesela...bt labı olmayan olsa da malzemesi olmayan bir okulda zorunlu ders olsa ne olacak ki...hemen sevinmeyin şimdilik norm sorunu çözüldü sadece bekleyip bir görelim

Fatih kurulan okullar da hala norm açmazlarsa başlarının çaresine bakarlar artık. BTR lik olmasa değil ek ders almak maaş karşılığını dolduracak kadar bile dersimiz yoktu. Mecburen lise seçmek zorunda kalmıştık. Bakalım bu sefer etkileşimli tahtaların ihalesi kime kalacak. Bari ilkokullarda kalan BT sınıflarını ortaokullara taşınması ile ilgili bir düzenleme yapsalar. 2009-2010 larda kurulan UBAK ve CREA PC li BT sınıflarından ilkokullarda atıl duruma düşecekler var.

fahrican' Alıntı:
Fatih kurulan okullar da hala norm açmazlarsa başlarının çaresine bakarlar artık. BTR lik olmasa değil ek ders almak maaş karşılığını dolduracak kadar bile dersimiz yoktu. Mecburen lise seçmek zorunda kalmıştık. Bakalım bu sefer etkileşimli tahtaların ihalesi kime kalacak. Bari ilkokullarda kalan BT sınıflarını ortaokullara taşınması ile ilgili bir düzenleme yapsalar. 2009-2010 larda kurulan UBAK ve CREA PC li BT sınıflarından ilkokullarda atıl duruma düşecekler var.
kesinlikle katılıyorum özellikle ilkokullarda ki bt sınıflarını ortaokullara aktarmaları gerekli bizler bununla ilgili ne yapabiliriz bilmiyorum sınıflar yeterli gelmeyecek bizim okulda ben bile norm fazlasıyken bu yıl 50saat için norm girildi sonraki yıllarda 3.norm bile açılabilir eskide olsun ilkokuldaki bt sınıflarını almak lazım

Geri