Ş.URFA/SİVEREK EML

Kodla Büyü
ne deseler eyvallah demek zorunda kalacağın bir yer, bucak aşiretiyle takışayım da demeyin, dedim ya ne deseler "he babo" deyip geçin

hocam 3 sene siverek eml de görev yaptım.. gayet güzel bir yer emin olun oralarda gördüğünüz saygıyı unutmayacaksınız..

muratbedel' Alıntı:
ne deseler eyvallah demek zorunda kalacağın bir yer, bucak aşiretiyle takışayım da demeyin, dedim ya ne deseler "he babo" deyip geçin

Murat'ım sen daha Ceylanpınar'ın etkisinden kurtulamadın herhalde :D

ben 6 yıl kaldım. yabancıya karşı çok iyiler genel olarak. Kitapçı Kamil i bulursun o sana yardım eder.(Öğretmen Kırtasiye) :++:

ibetay' Alıntı:
muratbedel' Alıntı:

Murat'ım sen daha Ceylanpınar'ın etkisinden kurtulamadın herhalde :D

ben duyduklarımın yalancısıyım haci, insani olarak iyilerdir ona bişey diyemem ama malum iş konusunda herkes ayrı telden çalıyor.
hatırlarsın sende c.pınar ın mem de çalıştın. bir konu danışmaya git her kafadan ayrı ayrı yorum, bilir bilmez konuşan hırpo çok

iyi bak kendine

bende bu sene geçiyorum siverek'e gittim gördüm,evimi de tuttum,,gayet iyi biyere benziyor,insanlar hemen yardımcı olmaya çalıştılar..ama muratbedel arkadaşa katılıyorum,heryerde bucak etkin gibi,,tabelalar onların isimleriyle dolu :)

karahan otel e git okul döneminde kalacağım de kirala bir oda en fazla 300 350 verirsin buzdolabı klima internet geniş oda sıcak su herşey dahil
oralarda genelde otel iyi bir seçenek ben 1 yıl kaldım ekstra yararları da olur eğer düşünürseniz yardımcı olurum

Geri