Şahin'le 240 km hız yaptı dünyayı salladı

Kodla Büyü
öyle bi dünya yok hacılar , yıllarca şahin kullanan biri olarak şahin hız yapmaz demiyorum 4.viteste 180 geçecek hatta 200 e yaklasacak bi şahin verin bana mercedes falan istemem ,adamlar apaçık ibre göstergesinin motoru ile oynamışlar, 4. vites te 180 yapıyor 5. viteste 240 a vuruyor , Allah bilir bu şahin lpg yi de shell yada opetten almıstır :puhaha: :puhaha: :puhaha:

g.cetin.66' Alıntı:
öyle bi dünya yok hacılar , yıllarca şahin kullanan biri olarak şahin hız yapmaz demiyorum 4.viteste 180 geçecek hatta 200 e yaklasacak bi şahin verin bana mercedes falan istemem ,adamlar apaçık ibre göstergesinin motoru ile oynamışlar, 4. vites te 180 yapıyor 5. viteste 240 a vuruyor , Allah bilir bu şahin lpg yi de shell yada opetten almıstır :puhaha: :puhaha: :puhaha:

hocama katiliyorum 180 ile otobus solluyor ama arasindaki gozuken hiz en fazla 30 km... ee otobuste 150 ile gitmedigine gore :)

aslında benimde km sayacı gözüme takıldı bayağı bir hızlı atıyor bu arada yerde sanki kayseri sivas malatya çevreyolu gibi :D

Gösterge bozuk veya bilerek oynamışlar.
Emniyet kemeri takılı değil :) Bu videodan dolayı hız+kemer cezası yiyebilirler.

Km saatine bakarsanız saniyede 100 metre yol yapıyor araç.
Hesaplarsak saatte 360 km ile gidiyor :)
Hakkını yemeyelim :D

240 yapmış sanki halt etmiş bununla övünüyorlar, birkere bende 89 model doğan var 120 yapınca arabanın ön kısmı sağa sola yalpalıyor, o arabayla o hıza çıkması imkansız, hadi çıktı diyelim o hızda o kadar rahat hareket edebilirlermi kameraya çekiyorlar espri yapıyorlar falan, hadi onuda geçtim, konuyu gazeteye ekleyen arkadaş başlığı öyle ballandırmışki, bu serseri tiplere bir hayranlığı var sanki, toplum olarak karşımıza çıkınca altımıza edeceğimiz tiplere nedense hayranlık duyup birde pohpohluyoruz. yok mu birileride çıksın şunlara yuh desin kardeşim.

Arkadaşlar neden böyle şeylere inanıyorsunuz ki ?!?!?

53. saniyede yukarıdaki motor km'sinde 231 iken
1.11 saniyede yukarıdaki motor km'si 232 oluyor.

yani bu ne demek oluyor araç 18 sn 1 km yol alıyor.

x=v.t formülünden bunların kaç km gittiğini hesaplayabilirsiniz.

delikatliyam' Alıntı:
Arkadaşlar neden böyle şeylere inanıyorsunuz ki ?!?!?

53. saniyede yukarıdaki motor km'sinde 231 iken
1.11 saniyede yukarıdaki motor km'si 232 oluyor.

yani bu ne demek oluyor araç 18 sn 1 km yol alıyor.

x=v.t formülünden bunların kaç km gittiğini hesaplayabilirsiniz.

3600/18 = 200 KM :) çıkar

Geri