Şalteri Açınca PC de enerji geliyor num lock tuşu yanıyor ek

Kodla Büyü

simpleLife

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Şalteri Açınca PC de enerji geliyor num lock tuşu yanıyor ekrana görüntü gelmiyor power anahtarını kapatıyorum belli süre bekledikten sonra numlock ışığı söndükten sonra normal power düğmesinden açılıyor bu neden kaynaklanıyor acaba bilen arkadaş var mı????

bende de aynı sorun olmuştu elektirk var kasa çalışıyr faka ekranda görüntü yoktu simsiyah bir ekran geliyodu o kadar. Kasayı açtım tüm parçalarını tek tek söktüm anakartı çıkardım iyice bir tozunu aldım tekrar parçaları taktım ve artık öyle bir sorunla hiç karşılaşmadım. ben bu yöntemle aşmıştım sorunu

aşırı toz ve ısınma sorunu..mpurcuklu gibi iyice temizleyiniz düzelmezse ve de bilgisayardan o hatayı alırken hiç ses gelmiyorsa bilgisayara giren ve içinde dolaşan gücü ölçünüz.

bende de aynı sorun var. 19 tane exper bilgisayardan belli 4-5 tanesi sürekli bu şekilde hata veriyor. bulunduğum bölgede ve okulda elektrik çok düşüyor, ben ona bağlıyordum sebebini ama şu temizleme işini bi yapalım inş. düzelir çünkü çok büyük bir sıkıntı yaşıyorum derslerde :(

Geri