Şampiyon Galatasay

Kodla Büyü
2013-%C5%9Fampiyon-Galatasaray-469x330.jpeg

tebrikler

birde konu başlığını düzeltsek mi? Şampiyon Galatasay olmuş

bir fenerli olarak tebrik ederim. hem şampiyonluk hem avrupada bu sene gösterdiğiniz başarıdan dolayı. tebrikler

:alkis: :alkis: Tebrikler GS, tebrikler Ligin bitimine 2 hafta kala bu sevinci yaşattığın için. Seneye de 4 yıldızı tamamlarız inşallah :alkis:

dışarıdan korna sesleri yükseliyordu, ulen bu saatte düğün mü olur diye düşündüm ki; dışarı çıkınca bayrak sallayan ve gürültü yapan araçları gördüm. aslında birçoğu ne ali sami yeni ne türk telekom arenayı ne de istanbulu görmemiş olan bu insanlar galatasaray denilen takımın şampiyonluğunu kutluyorlardı.. ne diyelim yaşadığı şehrin takımını tutan bütün galatasaraylıları tebrik ediyorum...

artık lig kesmiyor şampiyonlar ligi kupası eksik müzede onu isteriz ünal başgan...

Az önce facebookta gördüğüm bir resmi paylaşmak istiyorum affınıza ve hoşgörünüze sığınarak :)
Resmin adı: Trabzonda Şampiyonluk kutlamalarından kareler

Ekli dosyalar

• trb.jpg
    trb.jpg
    76.9 KB · Görüntüleme: 361
s_kajmeran' Alıntı:
Az önce facebookta gördüğüm bir resmi paylaşmak istiyorum affınıza ve hoşgörünüze sığınarak :)
Resmin adı: Trabzonda Şampiyonluk kutlamalarından kareler

bu fotoğraf çakma gibi. sağ üstte kar mı var yerde?

GS yi tebrik ediyoruz.

19. şampiyonluğumuz ve KAHMARMANMARAŞ SPORUM ve bu iki takımın büyük şanlı taraftarına armağan olsun..doyasıya eğlenin.. :alkis:

Geri