Şanlıurfa- Hilvan... Ersoy oto...

Kodla Büyü

beyaz24kartal

Seçkin Üye
Seçkin Üye
ikinci arabada bence çok hasarlı bir araç değişeni çok fiyatı ucuz :)

Hocam karalamak olmasın ama ben urfanın başka bir ilçesinde çalışan biri olarak urfa dan araba almayı tavsiye etmem. Çünkü çok hor kullanılıyor buralarda araba. Ne çukur ne tümsek dinliyo adamlar. Trafik kuralı diye bişey zaten hiçç yokkk, ben açıkçası buradan araba almam. Dediğim gibi karalamak istemiyorum ama gerçek bu maalesef...

beyaz24kartal' Alıntı:
http://www.araba.com/241073853/BMW-316i-Compact
ucuz değilmi?
Yapmayın arkadaşlar. güvenilirmi o önemli bence yoksa araçlar gerçekten ucuz piyasanın çok altında.
O bölgedeki arkadaşlardan yardım istiyorum. Mesela bi araç beğensek ön görüşme ve baktırma işini yapabilirlermi adımıza...

Hocam senin ilk araban olacak herhalde. Belli ki bu piyasa hakkında pek bilgin yok. Diyoruz ki "ALMA".

hocam ben urfa da görev yapıyorum fakat adamın kısmetini kesmek gibi olmasın ama ben urfalı galericilere hiç mi hiç güvenmiyorum benim tevze oğlu hatay da galerici urfalılardan birkaç defa alışveriş yaptı çok pişman oldu. benden sana tavsiye arabayı göremeden alma ve bilen kişilerle alsan daha iyi olur
paranı yazık etme.

kafkas' Alıntı:
beyaz24kartal' Alıntı:
http://www.araba.com/241073853/BMW-316i-Compact
ucuz değilmi?
Yapmayın arkadaşlar. güvenilirmi o önemli bence yoksa araçlar gerçekten ucuz piyasanın çok altında.
O bölgedeki arkadaşlardan yardım istiyorum. Mesela bi araç beğensek ön görüşme ve baktırma işini yapabilirlermi adımıza...

Hocam senin ilk araban olacak herhalde. Belli ki bu piyasa hakkında pek bilgin yok. Diyoruz ki "ALMA".
kafkas' Alıntı:
eyvallah....
Bu kadar netseniz. Laf dinlerim:)

Estagfirullah hocam. Babası galerici olup ondan araba alanlarda bile problemler çıkıyor.

İnşallah temiz problemsiz bir araç bulursun.

Selamlar saygılar

hocam urfa ankara adana farketmez galericilerden uzak durun.3-5 fazla verin yada düşük model alın.kafanız ağrımasın...

netten araç ilanlarına bakarken ilk olarak sahibindeni çentikliyorum...
ama bazen yalancı galericiler sahibinden diye ilan veriyorlar. dikkat etmek lazım

BBNET
Geri