Şartel Sürekli Atıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hem44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

hem44

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, okulumuzda sürekli şartel atıp duruyor, idare de ilgilenmiyor, öğretmenler sürekli başımın etini yiyiyor neden internet yok diye modemde aynı sigortaya bağlı.
Nasıl çözebilirim bu problemi önerileriniz nedir? Daha önce bu sorunla karşılaşan arkadaşlar nasıl çözdü acaba?

hocam bu şalter üzerinde neler çalışıyor acaba soba mı ya da klima elektrikli ocak vs olabiliyor bunlarda arıza yoksa şalterin amperi küçüktür amperi daha yüksek olan bi şalter taktırırsanız sanırım sorun hallolur

Benimde bir zamanlar eski okulumda böyle bir sorun vardı. Elektrik tesisatindan kaynaklanıyor genelde. İnce kablolarla döşendiyse tesisat ve fazla yüklenme olursa normaldir. bende yaşadım. Tavsiyem iyi bir elektrikçi getitip göstermek. birde idare ilgilenmezse siz tutnak tutun . Bilgisayarların başına bir şey gelirse sorumluluk kabul etmeyeceğinize dair :wink: öyle olunca idarede tırsıyor :)

misso021' Alıntı:
hocam bu şalter üzerinde neler çalışıyor acaba soba mı ya da klima elektrikli ocak vs olabiliyor bunlarda arıza yoksa şalterin amperi küçüktür amperi daha yüksek olan bi şalter taktırırsanız sanırım sorun hallolur

klima var ama çalıştırılmıyor zaten kendi sigortası var onu kapalı tutuyorum. 3-5 tane bilgisayar var, amfi var tlf santrali var modem var fotokopi mak var hat üzerinde, daha önce düşük olabilir diye yükseltilmiş ama yine atıyor.

Hangi sigorta atıyorsa daha yüksek amperli sigorta taktırın.Röle varsa oda attrıyo. İptal edilirse düzelebilir. Birde Bt sınıfının bilgisayarları sigortalarını teker teker açın

deftones' Alıntı:
Hangi sigorta atıyorsa daha yüksek amperli sigorta taktırın.Röle varsa oda attrıyo. İptal edilirse düzelebilir. Birde Bt sınıfının bilgisayarları sigortalarını teker teker açın

Bt sınıfında sorun yok hocam sorun idarede,
Evet kaçak akım rölesi var dediğiniz gibi ondan olabilir öyleyse, onu ben iptal edebilirmiyim bilmiyorumki.

Geri