Şef Odasına Dolap Tavsiyesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan suvari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

suvari

Site Gezgini
Bölüm şefi odamızı düzenlemek istiyorum, fiziksel olarak çok yetersiz ve göze pek hoş görünmüyror. Ortalık çok dağınık, ve malzemeler düzensiz duruyor. Malzemelerden kastım yedek bilgisayar parçaları, tamir bakım malzemeleri. Bunları koymak için bir dolap yaptırmayı düşünüyorum, herşeyin yeri belli olduğunda öğrencilere malzeme emaneti de kolay olacaktır. Bunun için şöyle farklı, kullanışlı güzel bir dolap tasarımı yapmaya çalışacağım. Sizlerden bu konuda yardım ve tecrübe bekliyorum. Sizce nasıl bi dolap olmalı. Önerilerinizi bekliyorum. :roll:

hocam malzemeleri şef odasına değilde malzeme odasına koyarsanız daha düzenli olur :+1: .Şef odası için dosyaları koymak için raflı bir dolap ve birde camlı kapalı dolap alırsanız daha güzel olur.

avy' Alıntı:
hocam malzemeleri şef odasına değilde malzeme odasına koyarsanız daha düzenli olur :+1: .Şef odası için dosyaları koymak için raflı bir dolap ve birde camlı kapalı dolap alırsanız daha güzel olur.
Şef odamız biraz büyükçe ve bölümde tek öğretmenim. Her gün donanım işleri oluyor ve sınıfla şef odası arasında mekik dokuyorum sürekli. Malzemelerin elimin altında bulunmasını isiyorum bu yüzden. Yani malzemeler nerde, ben orda. Eğer malzeme odasına yaptırırsam bir dolap sınıftan sonra orayı mesken tutacağım demektir. :) Öneriniz için teşekkür ederim, aslında dediğiniz gibi olması gerekirdi ama durum bu. :(

Geri