ŞEFLİK ve KOORDİNATÖRLÜK DURUMU NE OLUR?

Kodla Büyü

kurtarp

Site Gezgini
Çok programlı lisede bölüm şefi olarak görev yapmaktayım.İki bt öğretmeniyiz diğerimiz atölye şefi."Zorunlu" sebeplerden dolayı görevlendirme ile müdür yardımcılığına geçmem gerekecek sizlere iki sorum var:

1-Müdür yardımcısı olduğum zaman şeflik sıfatım ve aldığım 10 saatlik ek ders durumu ne olur?
2-Kurs açmayı düşünüyorum,kurs devam ederken müdür yardımcılığı gelirse kursa deva edebilir miyim?

Şeflik gider. Aynı anda iki görevlendirme olmaz. MÜDÜR YRD olarak okuldaki diğer mdr yrd ler ne alıyorsa sen de onu alırssın. Kursuna devam edebilirsin. Onda sıkıntı olmaz. Koordinatörlük haftada 6 saat olur. yani mdr yrd olursan 26 saat toplam ek ders alırsın. kurs da verebilirisin. ama haftada belli bir sayıyı geçemezsin.

Teşekkürler hocam peki müdür yardımcılığı görevinden bir şekilde ayrıldım diyelim şefliği geri alabilir miyim yoksa diğer arkadaşa mı geçmiş olur?

kurtarp' Alıntı:
Teşekkürler hocam peki müdür yardımcılığı görevinden bir şekilde ayrıldım diyelim şefliği geri alabilir miyim yoksa diğer arkadaşa mı geçmiş olur?
Diğer arkadaşına geçmez. Bulaşıcı değildir korkma:)
Şaka bir yana, o arkadaşının zaten görevlendirmesi var. Valilik onayıyla oluyor zaten görevlendirmeler. Yani sen mdr yrd olduktan sonra o arkadaşının boşalan şefliğe geçmesi için ilk önce atölye şefliğinden istifa etmesi gerekir. Sonra da alan şefliği için başvurması gerekir. Tabi müdürün de bunu onaylaması gerekir.
Siz de mdr yrd den şefliğe dönmek için mdr yrd den istifa edip alan şefliği için yeniden başvurman gerekir. Yine valilik onayı süreci başlar.
Mdr yrd için seni istiyorlarsa müdürle aran iyi demektir. Müdürle başta anlaşırsın. Ayrılırsam tekrar şefliği istediğini söylersin. Yamuk yapmazsa bir sıkıntı olmaz.
Ama risk her zaman var. Diyelimki sen şefliği bıraktın mdr yrd oldun. Görevlendirme olduğu için kadrolu bir mdr yrd atandığı zaman mdr yrd den düşebilirsin. Bu arada da bir bilişim öğretmeni atanıp müdür onu şef yaptı diyelim sen idarecilik yaparken. Bu sefer boşta kalırsın. Ya da müdürle aran açıldı diyelim seni uğraştırır sef yapmamak için. Yani her şey müdüre bağlı. Müdür seni satmazsa sıkıntı olmaz.

şeflik için Yönetici değerlendirme formu var.
sen tekrar başvursan bile oradaki derecelendirmeye göre puanın düşükse bir daha alman zor

can-inlife' Alıntı:
şeflik için Yönetici değerlendirme formu var.
sen tekrar başvursan bile oradaki derecelendirmeye göre puanın düşükse bir daha alman zor
Evet işin bu kısmı da var. Sen mdr yrd iken bir bilişim öğretmeni atanırsa o da sonra seflik için başvurursa ve puanı senden iyi çıkarsa o zaman o şefliği alır. Çünkü müdürün o formda puana etkisi yok. Eskiden 15 puan müdürün takdiri vardı. Türk Eğitimsen di sanırım itirazı üzerine müdürün takdir hakkı kalktı. Ha, müdürün o arkadaşa rica ederse o da yol verirse o zaman sıkıntı olmaz. Yani bu kadar ince hesaba gerek yok. Şeflik gitse nolur gitmese nolur. Takma kafana. neyi istiyorsan onu yap. Bizi de yorma burda :D

Geri