ŞEHİT EDİLDİM KALLEŞCE-Ceylanpınar

Kodla Büyü

ORHAN AFACAN

Site Gezgini
Şehit Edildim Kalleşçe

CEYLANPINAR ŞEHİTLERİNE

Resmi tören yapmayın ben darılmam.
Tabutla yeter bayrağa sarılmam.
Yüz yüze mücadeleden hiç yılmam
Şehit edildim ne yazık kalleşçe.

Şehitle olur devletin bekası
Devamlı ölümle onun alakası.
Vatan aşkının böyle aslı,ası.
Şehit edildim ne yazık kalleşçe

Düşman uyumazmış uyursa da su.
Uykumu yaptılar seherde pusu.
Silahı susturmuş benden korkusu.

Adına benzerdi Ceylanpınar'ı m.
Acımla anılır ona yanarım.
Her seher,her kalpte artık kanarım

ORHAN AFACAN
İzmir 24.7.2015
:tr:

:alkis:
Askerim, polisim aman dikkat etraf kalleşlerle dolu. Uyurken bile bir gözün açık kalsın. Biz sahip çıkamıyoruz sana, bari sen sahip çık kendine. :( bir

Sen sehit olursun sonra biri kardesini arar, kardesin acisiyla tepki gosterirse karsidaki zat: kardesinde asker olmasaydi der..
ertesi gun havuz medyasinda tum gazetelerde manset olursun "bakin o sehit kardesi kim cikti" diye..
Birde bakmissin kardesinin ne aleviligi kalmis, ne paralelciligi ne de dhkp ciligi..
tum sosyal medyada parali troller kardesin hakkinda atip tutarlar vatana haini bile olur.
Zor dostum zor bu ulkede sehit olnak bile zor..
sen sehit olursun hak yoluna gidersin geride kalanlar tepki gosterdi diye ... yoluna

bidene' Alıntı:
Sen sehit olursun sonra biri kardesini arar, kardesin acisiyla tepki gosterirse karsidaki zat: kardesinde asker olmasaydi der..
ertesi gun havuz medyasinda tum gazetelerde manset olursun "bakin o sehit kardesi kim cikti" diye..
Birde bakmissin kardesinin ne aleviligi kalmis, ne paralelciligi ne de dhkp ciligi..
tum sosyal medyada parali troller kardesin hakkinda atip tutarlar vatana haini bile olur.
Zor dostum zor bu ulkede sehit olnak bile zor..
sen sehit olursun hak yoluna gidersin geride kalanlar tepki gosterdi diye ... yoluna

ağabeyinde bu mesleği secmeseydi videosu internette

Geri