Şehvetin En Everest Hali!

Kodla Büyü

ozgurgitarim

Seçkin Üye
Seçkin Üye
http://www.bardakadam.com/sehvetin-en-everest-hali/

Ağlamanın çözüm olması gerekir hayatımıza…

Ne zaman bir damla akar gözlerden, rahmet kokar her bir yan…
Ağlayan göz, zikreden dil, titreyen kalp…

aglayancocuk

Bir ocak başı havasındayım… Karanlık, puslu, karlı ve sisli…

Bir şeyler hemen olsun istiyor insan…
Hayatında, inançlarında, işinde ya da sevdan da…
Olmuyor… Ne kadar istesen de bazı şeyleri, hemen olmuyor… Allah’ın takdir ettiği bir zaman var, o gelmeden ciğerini parçalasan, beynini dağıtsan, gözyaşı bezlerini kurutsan tenhalarda, olmuyor…

Yine adımı an diyor Yüce Yaradan, yine, bırakma beni zikretmeyi diyor en umutsuz uçurum kenarlarında…

zikir-tesbih

O uçurum kenarında, korkuyu bırakıp Allah’ı hatırlamak, şehvetin en Everest halinde, şeytanın avuçları arasında iken bütün benlik, Kuranı Kerim’deki bir ayeti kerimeyi akla getirip, ceketini alıp gerisin geriye dönmenin ta kendisidir…

O geri dönüş, belki kurtuluşun ta kendisidir…
Belki temiz, yeni bir hayatın ta kendisidir…
Yaşamak isterken delice, meltem rüzgarlarının altındaki yakamozlarda, haramın ta dibinde, kendini, ıssız karanlıklardan, helalin güneşine çekmenin ta kendisidir…

gunes

Kaç yıl ömrün var ey Hayat!… Kaç gün, kaç saat, kaç saniye… Ne kadar, hangi sayıda nefesin var, kaç rekât namazın kaldığını biliyor musun ey nefsim…

Şimdi ağlamak gerekiyorsa yine ağla, çözüm olmayacak özündeki yaranın kendisine, merhem olmayacak ruhundaki çıbanın üzerine…

Ama ağla, boş ve koyver gitsin…

Can bedende, ruh tende, fırsat elde bu dünyada, 7 milyarın…
Sayaç sıfıra doğru gidiyor fani ömrümüzde…

Ne zamanki nefes sayacı bilmem kaç milyardan, milyondan, 7,6,5,4,3,2,1.0 olacak, görecek tüm insanlık o zaman Azrail (A.S)’ı…
İnanan, inanmayan, Mecusi, putperest, hiristiyan, Yahudi bilmem ne…
İşte o zaman, Allah birdir diyecek tüm atomlar, Muhammed(SAV) onun elçisidir diye haykıracak…

agacyalniz

Uyanma o zaman başlayacak, tüm uyanışlar toplu halde gerçekleşecek…

Şimdi bir kar kütlesinin altında soğuktan kurtarılmayı bekleyen sessiz bir çığlık yüreğim… Sağa baksam kar, sola baksam kar… Altım kar, üstüm kar…

Kısık ateşte yıllardır yanmayı bekleyen bedenim, şimdi dondurucu soğukta, Azrail’i bekliyor…

Rahmet melekleriyle gel Ya Azrail, Allah’ımın izniyle…
Rahmet melekleriyle gel Ya Azrail, Allah’ımın izniyle…

Zina eğlence olmuş, içki bir gecelik aşk, kumar kara sevda, uyuşturucu yaren bu kara dipli hayatta…

Dost istersen Allah yeter, Yaren istersen Kuran, mal istersen kanaat, düşman istersen nefsin, nasihat istersen ölüm yeter diye bir söz işitmişim bir cami çıkışında, -5 derecede… Yüreğime, ta derinlerine yazmak istemişim, yazamamışım yalanımdan ve nefsimden…

Genç adam, ne olacak bir daha mı geleceksin bu dünyaya, eğlen hayatını yaşa ile başlayan cümleler cehennemimiz olmuş, Allah muhafaza…

Bir kereden ne olacak, hadi sen de dene cümleleri Gayya kuyumuz olmuş, Allah muhafaza…

İçiyorum da kimseye zarar vermiyorum, benim sadece bir içkim var o da akşamdan akşama cümleleri, Hüzün kuyumuz olmuş Allah muhafaza…

Kısık bir ampul ışığında, ikindi sonu akşam vakti başı renginde gözlerim… Ağlamak isterim, ağlayamam, yazmak isterim, yazamam doyasıya…

nasihat

Şimdi dua etme zamanı, başka ve hiçbir şey gelmiyor elden…
Ne kadar beklemek lazım gerekirse o kadar beklemek ve ümit etmek zamanı…

Şeytanın binlerce askeri, insan şeytanlarının milyonlarca askeri ile birleşince, iki rekât namazın uzaya çıkmaktan bile zor geldiği, milyarlarca genci çıkartıyor ortaya…

Haram yolunda binlerce saat, gün, ay… Emir yolunda kaçak insanlar, toplumlar, şunlar bunlar…
Ne anlatıyorsun insanlara, ne yazıyorsun, ne bakıyorsun…

Para ver akıl vereceğine, akıllı telefon ver, araba ver, ev ver…
Bunlar yoksa sende, ufaktan ve çaktırmadan defol ey gereksiz…

Şimdi haram zamanı, günah zamanı, şirk zamanı, fuhuş zamanı, kumar zamanı, kul hakkı zamanı, yalan zamanı, faiz zamanı…
Şimdi cennet kapılarının, hem de ve hem de sonsuza kadar ve hiç açılmamacasına kapanma zamanı…

Affet ya Rabbi, Affet…

Ey Yüce Allah’ım, sonumuzu, ahir ve akıbetlerimizi hayr eyle…
İki cihanda yüzümüzü ak eyle…
Son nefesine rahmet meleklerini getirecek bir ömür sürmeyi nasip et…
Ey Yüce Dost, Ey Yüce Arşın sahibi… Ey yoktan var eden Allah’ım…
Arşın her yanını dolduran zatının nuru hürmetine, bütün mahlûkata hükmettiğin Kudretinin azametine, her yanı dolduran rahmetinin bereketine senden istiyoruz…
Senden başka İlah yoktur…
Ey çaresizlerin çaresi Allah’ım bize yardım et…
Ölmeden önce bizi uyandır ve İmanla, Kuranla, Namazla al canımızı…

Amin Gidlecedk yolu bilmemek şakınlıktır bir de bakmışsın dem son dem Ellerinize sağlık Hocam

Geri