Şişli EML yi yıkıp yerine AVM yapmak istiyorlar

Kodla Büyü

mesut888

Üye
Merhaba arkadaşlar,
Hükümetin, geçen yıl temmuz ayında almış olduğu karar sonrasında Şişli Endüstri Meslek Lisesi'nin 60 dönümlük arazisi Bulgar Ortodoks kilisesi Vakfına devredilmiştir. Vakıf, gerekli kurumlar ile çalışma yaparak arazinin tapusunu almıştır.
Bir inşaat firması ile anlaşarak okulun bulunduğu araziye AVM yapmayı planlamaktalar.
Devlete ait olan böyle önemli bir arazinin AVM yapılması için başkalarına peşkeş çekilmesine öğretmen, öğrenci ve veli olarak tepkimizi her ortamda ortaya koymaktayız.
Sizlerden isteğim, meslektaşlar olarak desteklerinizi esirgememeniz.
Facebook grubumuza üye olabilirsiniz, üyeliğe başkalarını da davet edebilirsiniz.
http://www.facebook.com/groups/OKULUMUYIKTIRMAM
https://www.facebook.com/pages/Okulumu- ... 9086160666
sayfasını beğenebilirsiniz.
Web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz: http://www.okulumuyiktirmam.com
Twitter dan #ŞişliEMLYıkılamaz hashtagı ile twit atabilirsiniz. Top Trends olmak için kampanyalar yapıyoruz sizlerde bize destek olursanız seviniriz.
Herkesten destek bekliyoruz.

Ekli dosyalar

• okulumu yıktırmam.jpg
    okulumu yıktırmam.jpg
    55 KB · Görüntüleme: 974
Okulun yıkılmaması için ben desteğe hazırım hocam,
Zaten sata sata, vere vere elde avuçta devlete ait bir şey kalmayacak :verymad:
Facebooktan üye oldum,
Bizim bilime ve okula ihtiyacımız var, AVM lere değil
iyice tüketici bir toplum olduk.
Siz bu konuda yalnız değilsiniz hocam, devlet okulları hepimizin okuludur.

oraya bende AVM yapılmasına karşıyım. Fakat kendiniz söylemişsiniz arazi gerçek sahiplerine devredilmiş.
yani devlete ait değilmiş. burada devletin yapması gereken araziyi satın alıp kamulaştırmak. başka çaresi yok sanırım.

Büyüklerimiz öyle uygun görmüş, sokaktaki iki kişiden biri de hükümeti desteklediğine göre karşı gelmenin alemi yok. :idea:

xodeda' Alıntı:
oraya bende AVM yapılmasına karşıyım. Fakat kendiniz söylemişsiniz arazi gerçek sahiplerine devredilmiş.
yani devlete ait değilmiş. burada devletin yapması gereken araziyi satın alıp kamulaştırmak. başka çaresi yok sanırım.

Ona bakılırsa senin mantığınla eskiden bu arazilerin hiçbiri bize ait değildi, ülkeyi başkalarına mı verelim?
Bu ülke kanun hükmünde kararnamelerle ve mahkeme kararlarıyla alınmadı.

mesut888' Alıntı:
xodeda' Alıntı:

Ona bakılırsa senin mantığınla eskiden bu arazilerin hiçbiri bize ait değildi, ülkeyi başkalarına mı verelim?
Bu ülke kanun hükmünde kararnamelerle ve mahkeme kararlarıyla alınmadı.

:alkis: :alkis: :alkis:

Sürekli önünden geçtiğim bir yer... Ve sayılı meslek liselerinden biri.. Yeri çok iyi.. Vakıf arazisi imiş vakfa devredilmiş.. Şunu soracağım içinde bir ünv nin MYO su var idi.. ORası da dahil mi buna.. atacan hocam.. Süreç hakkında bilgilendirirseniz sevinirim....

Not : Bu arada atacan hocam şimdi hatırladım sizin şu mercedes hediyesi olayı ne oldu ? Nicki görünce hatırladım :)

BesSTy' Alıntı:
Sürekli önünden geçtiğim bir yer... Ve sayılı meslek liselerinden biri.. Yeri çok iyi.. Vakıf arazisi imiş vakfa devredilmiş.. Şunu soracağım içinde bir ünv nin MYO su var idi.. ORası da dahil mi buna.. atacan hocam.. Süreç hakkında bilgilendirirseniz sevinirim....

Not : Bu arada atacan hocam şimdi hatırladım sizin şu mercedes hediyesi olayı ne oldu ? Nicki görünce hatırladım :)

bende olayı buradan öğrendim ilgili arkadaşlar bizi de bilgilendirirse seviniriz.

Not: mercedes olayından bir şey çıkmadı olay kapandı.

Hocam burda muhatap arsa sahibi. Okul artık gecekondu hükmünde oluyor. Arsa sahibi istediğini yapar diye düşünüyorum.

Geri