Şirketlerin Eski Bilgisayarları

Kodla Büyü

tableonthewall

Site Gezgini
Arkadaşlar bilişim sınıfımdaki bilgisayarlar çok eski. Şirketlerin,üniversitelerin kullanmadığı eski bilgisayarları kendi sınıfıma istesem. Bu konuda bilgisi olan var mı nasıl bir yok izlemeliyim?

hocam tam nasıl istendi bilemiyorum da bizim okula çydd aracılığı ile yanlış hatırlamıyorsam işbankasının bilgisayarları gelmişti (sözde eski ama core 2 duo 2 gb ram var üzerlerinde) 2 adet bir de ilçeye koç üniversitesinden gelmişti 10 adet laptop (beko marka) bence ya çydd gibi yerlere mail atın mutlaka geri dönen olacaktır ya da bankalar da uygun olabilir ama biraz damardan girin derim (bilgisayar sayısı az olanlar da randımanlı çalışmıyor gibilerinden) bence deneyin elinde sonunda birisi geri dönecektir. (misal esaretin bedelinde Andy Dufresne sürekli mektup yolluyordu siz de sürekli gönderin) hatta şirketlere de (gsm operatörleri özellikle) bence irtibata geçin mutlaka dönen olur.

seninkilerden yeni olmayacağına emin ol. bize 40 tane sgk'dan geldi. 8 sene önce kurulan bt sınıfındakiler çok daha iyi.

Hocam şirketler donanım altyapısını yenilemede oldukça cimri oluyorlar. İşNet ile iş görüşmemde oradaki yetkiliye okullardaki donanım altyapısından bahsettiğimde siz bizden iyisiniz demişti.( sene 2008-9 :) ) aradan 4-5 sene geçmiş okulların durumu ortada fakat halen birçok okul, Okul aile birliği aracılığıyla yeni BT sınıfı kuruyor. Bunlardan biriside bendim ve eski bilgisayarlarımızı köy okuluna göndermiştik. Etrafınızda ki durumu bilmiyorum ama eğer yeni okulumda böyle bir çalışma da başarılı olursam, eski sistemlerimizi size gönderebiliriz.

Geri