Şok'taki Codegen mi, Bim'deki Exper mi?

Kodla Büyü

fernandito

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar 5. sınıfa giden kardeşime ucuz yollu tablet almayı düşünüyorum. Bugün de ŞOK'a CODEGEN RK3168 Çift çekirdek 10" tablet gelmiş 270 TL'ye. Bir de Cuma günü BİM'e EXPER 7" tablet geliyormuş 170 TL'ye. Bunlar iş görür mü ne dersiniz? Ya da başka bir tablet mi tavsiye edersiniz?

Hiçbirini almayın. Ucuz etin yahnisi hesabı. Ben hilevel 10inç aldım. Hepsiburadadan. Tamir de olmuyo. Kullanılmıyo da. Tüketici hakem heyetine başvurdum. Olursa para iadesi alıcam. Tabletten yıldım.

reeder a8 almıştık aldığımız günden beri problemli servise gitti geldi şu sıralar daha iyi gibi takılmalar kendi kendine kapanmalar gibi sorunları vardı.
şimdi başka bir tablet sipariş verdik fiyat/performans olsun diye bi kaç gündür ciddi ciddi araştırdık ve acerin iconia a1 modelini sipariş ettik,
7 inçler çok küçük 9 ve 10 inçler bana çok büyük geldi ideali 8 diye düşünüyorum.
biraz daha para verirseniz 8 inçlik experin Easypad T8Q bu modeli güzel sizin sorduğunuz bu iki modele bakınca da bana 7 inçlik olan exper daha kullanışlı olur gibi geldi codegen çift çekirdekli olup bi tık daha ileri olsada ebat olarak bence büyük ama tabi kişiye bağlı değişir iyi düşünün pişman olmayın zor kazanıyoruz.

Hocam bence 7" yerine 8" alın. Bende hem 7" hem de 8" tablet var. 7" olanı çocuğa almıştım, oradan rakamları öğrendi, harflerin bazılarını, renleri, şekilleri, el becerisi ve hafıza gerektiren uygulamaları felan iyi derecede yapabiliyor, aldığıma memnunum yani. Ama yetişkin kullanımı için 7" ebatı pek uygun değil.

Okulda kullanmak için de Hi Level 8" aldım. Gayet güzel, çok hoş, tek sıkıntısı kalibrasyon ayarı bozuk. Nasıl ayarlanacağına da hiç bakmadım. Tıkladığım yerin 30-40 piksel üstüne algılıyor. :?

AKADEMIA hocam bime yarın 7" olanı geliyor da 11 yaşındaki kardeşime almayı düşünüyorum. Uygun olmaz mı diyorsunuz, olmadı fiyat/performans oranı düşük önerebileceğiniz başka tabletler varsa onları da alabilirim...

Geri