Sadece Eğitim Fakültesi bünyesinde yer alan BÖTE mezunları meslek-teknik liselerini seçemez.Flexor' Alıntı:Herkese Merhaba.Benim bir sorum olucak sizlere.Ben Marmara Bilg. ve Kont. Öğrt. mezunuyum.Bu sene sınava girdim ve tercih yaparken teknik liseleri yazmayı düşünüorum.Meb branş sıralamasına bakarken Bilg Sistemleri Öğrt, bilgisayar Öğrt., Böte, Bilgisayar ve Kont gibi öğretmenlikler var.Bunlardan hangileri teknik liseleri tercih edebiliyor? Bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim.Facebookta birkaç grupta sordugum halde insanlar birbirini yemekten soruma cevap veremediler.Teşekkür ederim..
Flexor' Alıntı:Herkese Merhaba.Benim bir sorum olucak sizlere.Ben Marmara Bilg. ve Kont. Öğrt. mezunuyum.Bu sene sınava girdim ve tercih yaparken teknik liseleri yazmayı düşünüorum.Meb branş sıralamasına bakarken Bilg Sistemleri Öğrt, bilgisayar Öğrt., Böte, Bilgisayar ve Kont gibi öğretmenlikler var.Bunlardan hangileri teknik liseleri tercih edebiliyor? Bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim.Facebookta birkaç grupta sordugum halde insanlar birbirini yemekten soruma cevap veremediler.Teşekkür ederim..