Şu anda yapıalcak Müdür yardımcısı görevi 4 yıllık mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MEMEK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

MEMEK

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar Müdürü yardımcısı görevi için bir fırsat geldi ama 4 yıllık görevlendirme başvuru süresi yok. Eğer Görevlendirme yapıalcaksa Geçici görevlendirme mi olur yoksa 4 yıllık kadrolu Müdürü yardımcısı mı olunur?

eğer kaymakamlık onayı ile ise görevlendirme olur 6 ay sürelidir. Valilik onayı ile atama kararnamesi şeklinde olursa 4 yıllık süreli kadrolu şekilde olur.

agamuratcelebi hocamın söylediğini bilmiyordum.. 4 yıl görevlendiren var mı acaba? :sleep:

Vallahi ben de bu yıl gördüm bu 4 yıl muhabbetini. Görevli olduğum okulda görevlendirilen müdür yardımcılarının kararnamesini gördüm. Müdür yardımcılığı sınavı vs. olmadan hepsinin de görev süresinde 4 yıllığına yazıyor. İyiymiş valla :idea:

Yanlış bir bilgi vermek istemem ancak müdür yardımcısı olarak görevlendirilen arkadaşlarım kadrolu olarak görevlendirildi, geçi görevlendirme değil yani.

agamuratcelebi' Alıntı:
eğer kaymakamlık onayı ile ise görevlendirme olur 6 ay sürelidir. Valilik onayı ile atama kararnamesi şeklinde olursa 4 yıllık süreli kadrolu şekilde olur.
Bende öyle bilimiyorumm ama...

arkadaşlar benim de öyle oldu bulunduğum okulda 2 yıl görevlendirme çalıştım 6 ayda bir kaymakamlık onayı alınıyordu ve norm bilgisayar öğretmeni olarak gözüküyordum. sonra bu sene eylülde sınavsız müdür teklif etti. valilik onayı ile kadrolu müdür yardımcısı oldum ve norm idareci olarak gözüküyor.

vay be arkadaşlar 4 yıllık öğretmen ise il içinde herhangi bir yerdeki müdür seni kendi okuluna önerip kadronla müdür yardımcısı olarak gidebiliyorsun.Ne saçma bişey ya.O zaman müdürünü bulan istediği yere gider il içinde.

Geri