Şu laptoplar arasaında kararsız kaldım. Görüşleriniz nelerdi

Kodla Büyü
Samsung daha iyi gibi hocam.. Fiyat farkı çok varmı dikkat etmedim ama al özellik bakımından bulabileceğin en iyi özelliklere sahip hemen hemen..

Marka olarak ise her zaman Asus derim...

Asus teknik servis olarak iyi değil diyorlar. Samsungun özellikleri çok iyi ama teknik servis bakımızından iyi midir bilemiyorum. Samsung kullanan arkadaşlar varsa görüşlerini bildirirse sevinirirm. Benim gönlüm Hp den yana ama samsungun özelliklerini görünce acaba samsung mu alsam diye düşünmeye başladım.

hp nin 1142et modeli var bende(tasarımları ve kullanılan malzemeler aynı). tasarımı çok şık. Kasası ve plastik malzemeler hakikaten çok sağlam.. özellikleri çok iyi (kumanda ve dokunmatik tuşlar). bunun yanısıra teknik servis hakikaten iyi ama bilgisayar kurulumu çok zor. Kurtarma DVD si ile gelmiyor, bilgisayarında bir defaya mahsus olarak sen oluşturuyorsun. ilk aldığım gün oluşturdum ardından partition magic ile bölmeye başladım. hata verdi . DVD den kurmaya çalıştım olmadı. HDD de yedeklenmiş bölümü var orasıda bozulmuş diğer işletim sistemlerini denedim bir türlü kurulmuyor. 2 gün uğraştım olmuyor. gönderdim geriye, 7 gün sonra yenisi ile değiştirilmiş şekilde geldi.

Kısacası HP nin kurulumu haricinde herşeyi çok güzel. Hp kullanıcısı olarak anlatmaya çalıştım uaarım yardımcı olmuşumdur.

Samsung da iyi görünüyor. birde Samsung kullanıcısından bilgi al karşılaştır ona göre al derim . kolay gelsin

eğer bu üçü arasından biriyse bence samsung. çünkü buradaki samsungun özelliklerinde bir hp alacak olsan yaklaşık 300-350 daha fazla vermen gerekir. dell de iyidir ama diğerleriyle kıyaslarsan hiç ona bakma derim. Hp tasarım ve şıklık olarak daha göze hitap eder samsungun -şahsen kullarıyorum yeni aldım- görünümü çok sadedir üzerinde keybord haricinde sadece on-off tuşu var dediğim gibi çok sade ama şık bir tasarımı var. Ben alırken samsungla hp arasında kalmıştım marka olarak, ama aynı özelliklerde hp almak için fiyat arttığı için samsung aldım çokta memnunum. Hiç bir sorun yaşamadım hp kadar sağlam makinadır o yönde tereddütünüz olmasın.

Seçtikleriniz içinde Asus yok zaten gerçi ama kimseye asus tavsiye etmem. Teknik servisleri tam bi facia. verdikleriniz içinde samsung iyi görünüyor. bi arkadaşım aynısını almıştı 3-4 ay önce ama fiyatı çok daha düşüktü. sanırım 1350 civarıalmıştı kdv indiriminden dolayı. Ama özellik bakımından çok iyi laptop. Bende bi arkadaş için bakıyorum ve Samsungun bu modelini aldıracam. hepsiburada.com ada bakın hocam. sanki fiyatı biraz daha uygun gibi orda. 1500 ytl civarındaydı.

Şuan kullandığım laptop samsun R522 modellerinden. Isı problemi hiç yok günlerce laptopumun açık kaldığı oluyor. Kasa olarak fena değil tek sevmediğim tarafı tuşları ekrankartı ve performansı oldukça iyi aynı anda bir sürü ağır programı çalıştırabiliyorum. Bunlardan birkaçı photoshop cs4 ,fireworks, ıllutrasor...
Bence HP adı var başka birşeyi yok, samsungun özellikleri daha iyi aynı performansı Hp sana vermeyecektir genede karar senin. Servis işine gelince, servise işim düşmedi ama hangi servise işiniz düşerse inanın sizi süründürürler hangisi olursa olsun. Hiçbir servise şahsen güvenmem. Samsung dünyaca ünlü bir marka servisinde sıkıntı çıkaracağını sanmam. :)

kesinlikle samsung...samsung'un diğer modellerine de göz atmanızı tavsiye ederim.fiyat/performans açısından mükemmel laptoplar yapmaya başladılar.

Kimse niye ACER yada PACKERD BELL den bahsetmemiş anlamadım. 2 markada FİYAT / PERFORMANS açısından zirvede bana göre.

arkadaşlar forumistanbulda açılış için 3 gün kampanya var casper laptop lar 800 milyon 2.20 ghz, ram:2gb çift çekirdek hdd 200gb ekran kartı 256 mb sizce nasıl ???? :? acill cvpppppppppppp

Şuan SAMSUNG R518 kullanıyorum. çok iyi bir bilgisayar. Isınma kesinlikle yok. kasma falan yok. birsürü programı aynı anda kullanıyorum sorun çıkarmıyor.
WINDOWS 7 puanları
işlemci :5,7
bellek :5,7
grafik :6,7
oyun : 6,7
sabit disk : 5,2

Lenovo kesinlikle tavsiye etmiyorum tasarım berbat.. alet çantası gibi :))) bende Samsung derim bunların arasından..

Geri