Şu siteye bir bakın-yorumlarınız

Kodla Büyü
çok güzel bir fikir bence de. ama banner da soru işareti çok itici durmuş.

banner ı değiştirmeyi düşünüyordum hocam zaten. Benim de çok içime sinmedi. yorumun için teşekkür ederim.

Merhaba bence çok güzel ve yararlı bi site olmuş hocam elinize sağlık, banerdaki soru işareti küçültülebilir ya da kaldırılabilir. Bende kırşehirde öğretmenim ve gerçekten kırşehire gerekli olan bi şey düşünmüşsünüz, ilerde gelecek ve şu anda yaşayan öğrencilere bayağı bi kolaylık sağlar bence bu site... :+1:

teşekkürler yusuft hocam. banner baya bir göze batıyor sanıyrım değiştirmek iyi olacak. değerli yorumlarınız için teşekkürler

Kırşehirli olaraktan yorum yapalım tabi ki :)
bannerdeki fotoğrafı çok beğenmedim, tamam fotoğraf güzel ama sanırım efekt uygulamışsınız fotoğrafın kötü gözükmesine sebep olmuş..ve soru işaretinin yanındaki adam banner ile hiç mi hiç uyumlu değil..
Sanırım türkçe karakter desteklemiyor noktalı harflerimizi göremedim..
:KIRŞEHİR ÖĞRENCİ REHBERİ::.(mavi renkli kısım) hocam genel olarak burada bir uyum yok.

Kırşehir için güzel bir site olmuş ellerinize sağlık :)

Bende kırşehirdeyim. güzel bir çalışma olmuş arkadaşlar. gerçekten böyle birşeye ihtiyaç varmış yapanların eline sağlık. inşallah daha da gelişir.

yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. ancak arama butonu neden öyle oldu onu çözemedik hala. anlayan varsa çözümünü söylerse sevinirim

arama motorunun modülünü modül ayarlarından ya da sitil css dosyasından düzeltebilirsin böyle hatırlıyorum

banner sırıtmış.Birde sağ ve soldaki elemanlar çok uzamış.bu yüzden sitenin ortası daralmış.Yatay genişlik fazla olursa daha iyi olur diye düşnüüyorum

Kırşehirli biri olaraktan bu sitenin öğrenci kardeşlerimize faydalı olacağını tahmin ediyorum... Sitede Türkçe karakter sorunu var. sol üst köşedeki arama input kısmı üzerine tıklanınca neredeyse kayboluyor.. arkadaşların dediği gibi birde banner değişse iyi olur. fazla incelemedim siteyi ama şimdi gördüklerim bunlar

sitenin son hali çok daha güzel olmuş. banner eskisinden çok daha hoş. ama içerikte bazı başlıkların altı boş.

siteye bende baktım şu an iyi gözüküyor. içerik güzel düşünülmüş elinize sağlık :alkis:

Banner ı değiştirmeniz ve arama butonunu düzeltmeniz güzel olmuş, içerik de geliştirillirse bayağı bir faydalı olabilir kırşehire...

Hedef kitlesi 18-25 yaş arası genclerden oluşan bir web sayfasında,
bu şekilde koyu tonlar kullanmak ne kadar akillica ?
içinde slider olan , bakildiğinda isnanın içinin açıldığı, hareket algisi yüksek başka bir joomla teması daha iyi olmaz mi ?
Bknz : üniversite öğrenci toplulukları web siteleri.

Geri