hasan' Alıntı:Baş öğretmenlik ve uzman öğretmenlik sınavından bağımsız olarak, uzman olmak için yüksek lisans, baş öğretmenlik için doktora yapmak yeterliydi ya yada biz öyle biliyorduk. Yanlış biliyormuşuz.. Sonuçda bu sıfatları elde etmek için MEB'in sınav açması lazımmış... ,Yüksek lisans da sınav puanına eklenecekmiş.......Bu nedenle sadece sınava dayalı olarak yada alanıda, eğitim bilimlerinde veya alanı dışında tezli yüksek lisans öğrenimine dayalı olarak idarece uzman öğretmenlik veya baş öğretmenlik sertifikası düzenlemek mümkün değildir...
özeti bu..
deepblue5206' Alıntı:Ben 2011 de bitirdim yüksek lisansımı ardından mahkemeye verdim kazandım.Şu an uzman öğretmenim.Bu arada kendi alanımda tezli yüksek lisans yaptım.
cesur yürek99' Alıntı:öncelikle avukatın haklı dilekçe verdiğin tarih hak ediş tarihidir. bu durumda kısmen kazansanda kısmende kaybetmiş olacaksın ve kaybettiğin için 600 tl karşı avukata para ödersin. ayrıca avukatın 150 tl fazla almış 120 tl olacak. ama sen laf dinlemedin umarım sorun çıkmaz.
hocam ne oldu sonuç?faruk8542' Alıntı:cesur yürek99' Alıntı:öncelikle avukatın haklı dilekçe verdiğin tarih hak ediş tarihidir. bu durumda kısmen kazansanda kısmende kaybetmiş olacaksın ve kaybettiğin için 600 tl karşı avukata para ödersin. ayrıca avukatın 150 tl fazla almış 120 tl olacak. ama sen laf dinlemedin umarım sorun çıkmaz.
hım teşekkür ederim hocam. o konu için şu an beklemedeyim, ilk fırsata bu değişikliği yapacağım ama şimdilik biraz daha bekliyorum. konuya dönersek;
örnek kararları incelediğimde verilen kararlarda hep kısmı kararlar verilmiş. bu tarihi yazmasam bile muhtemelen kısmi kazanılacaktı zannımca. o zamanda normal olağan bir şeymiş gibi söyleyecekti. çünkü keşke buraya gelseydin dilekçeyi beraber yazardık vs. keske yazmasaydın demedi yani. 2011 de KHK çıkarmışlar ve kurumların avukatlarına para ödenecekmiş şeklinde (sırf bu olay bile yandaş sendikadan uzaklaşmama yeter aslında) neyse hayırlısı olsun.
ben gene 150 tl mevzunu söyleyeceğim 30 tl yol parasımı alıyor benden..